Sanders dist en passent nog even Ajax.

Tiny Sanders hield een leuke nieuwjaarsspeech. Hij haalde ook nog eens ons calimero-imago onderuit door nog even een sneer naar Amsterdam te sturen: „Wij prijzen ons gelukkig dat de veranderingen hier in relatieve rust verlopen.”

En het gaat verder: „Met oud-voetballers in het bestuur schijnen we overigens in het land iets losgemaakt te hebben. Niet de eerste innovatie vanuit de regio Eindhoven. Voor uw informatie: wij hebben ook ex-topvoetballers in de directie, de scouting, supportersbegeleiding etcetera.” Om het af te maken met een: „Toen ik laatst Willy van der Kuijlen op de gang tegenkwam, zei ik: ‘wat hebben wij het met jou toch getroffen’.” Heerlijke humor heeft die man. Stemmingmakerij? Misschien, maar die was tussen Ajax en de rest van Nederland toch al niet meer zo goed.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Sanders dist en passent nog even Ajax.

 1. kristel

  Hij moet de mond dicht houden.
  psv is gewoon een rot ploeg.
  Die altijd naar andere clubs kijken.
  Ajax word kampioen in 2011

    /   Reply  / 
 2. Ron

  Jaja, Cruijff…. van Hangegem… en…. van der Kuijlen! HAHAHAHAHA, ik weet niet wat voor soort humor die gozert heeft, maar Kuijlen in het rijtje van Hanegem en Cruijff noemen! CALIMERO gedrag ten top! Arme Willy.
  Dus de stemming tussen PSV en Nederland was al niet goed??? Sneu zeg

    /   Reply  / 
 3. Rollie

  Haha,
  Leuk die domme reacties van Ajakkus-supporters!
  De zogenaamde grote club van Nederland…
  Heeft al jaren lang niks gepresteerd..
  Wanbeleid betrefd aankoop spelers…
  Meer trainers versleten dan spelers die ze op het veld hebben staan….
  En nu dat Jol weggejaagd is (ze moeten toch een rotte vis hebben), wilt de helft van het huidige Ajakkus-selectie vertrekken met de noorderzon.
  En ja, van der Kuijlen past zeker in het rijtje van Hanegem, Cruijff, Nillis, Romario, van Nistelrooy…
  Het word eens tijd dat Ajakkus zich terugtrekt en hun eigen rommel gaan opruimen, ipv hard in mediadorp schreeuwen wat ze van alles en iedereen vinden!

    /   Reply  / 
 4. Ikke

  Alleen het rijtje.. Cruijff… En dan Willy? Wonder dat je afelay nog niet noemt. En we hebben jol niet weggejaagd! Jol is een held! Kijk jij nou ff naar jullie eigen trainer! Die gast wordt door 70% vAn de supporters niet meer gepruimd dankzij dat geweldig aanvallende voetbal!! En laat die voorzitter nou maar op z’n eigen hachje letten.. Net als jij rollie kun je lekker wijzen, maar kijk es wat een schuld er bij jullie zit.. Tja, derde plekkie he? 1e plaats weggegeven en dan geen CL!! Brengt niks geen talenten voort.. Dus laten ze in lampjesstad moar zooi op goan ruume!!

    /   Reply  / 
 5. Sander Brouwer

  Wat ik nu zo ongelooflijk grappig vind, is dat de eerste 2 reacties niet van een psv supporter zijn. De eerste is uiteraard een trieste 020 supporter. Die staan altijd vooraan om te zeiken over een andere club. De tweede die is niet echt duidelijk. Waarschijnlijk zo’n antie psv’er meeloper. Zijn er ook genoeg van. Maar als j inhoudelijk kijkt naar het bericht kun je niet anders zeggen dan, Tiny, heeft gelijk. Bij ons is het meestal rustig. Willy is ons eigen club icoon. Anders te vergelijken met wereld icoon als cruyff of van hanegem. Maar zeker zo groot, misschien clubniveau groter. Wat heeft cruyff gehaald met ajax en van hanegem met feyenoord. Echte clubliefde en gewoon heel lang bij ej club blijven spelen. Terzijde, nationaal record wat betreft doelpunten in NL competetie. Dus stumpers, doe je huiswerk voordat je iets zegt over je eigen “club iconen” Van Der Kuijlen, 508 doelpunten voor psv.. Over zoveel kan cruijff alleen maar dromen en van hanegem ook. cruijff ging weg voor het geld, typisch ajacied. en van hanegem na feijenoord best wel afgeserveerd. geen goeie statisitieken in ieder geval. dus 010 en 020, kop houden bij een onderwerp over 040,,, ik reageer ookniet op jullie berichten… alaaf

    /   Reply  / 
 6. Rron

  Dus omdat ie bij z’n club is blijven hangen is ie net zo groot als Cruijff?? Dus afelay is groter dan Sneijder? Ja letterlijk misschien wel groter, maat dan houdt het wel op..
  Tja dat ik als Ajax supporter eerder reageer.. Het is een open blog en ik ben nu eenmaal vlot!
  Veel plezier met het talent van der kuilen.. Dat cruijf toen koos voor het geld is logisch trouwens, dat gebeurd met talenten, Ajax heeft niet voor niets zo’n goeie jeugdopleiding he.. Kunnen ze bij jullie alleen maar van dromen…

    /   Reply  / 
 7. kezmannetje

  Welke club staat bovenaan in de beloften competitie dan? Geloof dat het vorig jaar niet anders was! daar komt bij dat de jeugd een paar keer verkozen is tot de beste van Nederland. Snap de commotie niet zo goed van die ajaxieden. Jullie hebben er zelf een rotzooi van maar klagen nog harder over de problemen bij anderen. Zorg eerst eens voor een kampioenschap voordat je gelijk die grote schuit open trekt.

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Jij leest niet goed, alle PSV-ers roepen dat wij niets voorstellen de afeglopen 10 jaar, dat de beloften van PSV beter zijn… en toch wijst die voorzitter naar Ajax… Waarom? Jullie zijn toch zoveel beter? Waarom dit Calimerogedrag?
   Ik snap de commotie van jullie niet want dit artikel komt niet van Ajax hoor! Dus voor jij je schuit open trekt zou ik eerst es beter informeren…
   Jeugd beste van NL? Noem es spelers die de afgelopen, laten we zeggen, 10 jaar (dan moet je toch keus genoeg hebben?) doorgebroken? Beetje niveau Sneijder, van der Vaart, Heitinga, van der Wiel zeg maar… Succes, ik geef je er 1… Huntelaar… Maar die hadden jullie over het hoofd gezien he?

     /   Reply  / 
  2. Ron

   Opleiding van Ajax werd trouwens pas nog verkozen als een van de beste in de wereld..

     /   Reply  / 
   1. gjelorafia

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Grapjas dat kan nooit feyenoord heeft een betere jeugdopleiding!

      /   Reply  / 
 8. kezmannetje

  zoveel hebben jullie de laatste 10 jaar ook niet voorgesteld, wees eerlijk. Onze voorzitter wijst niet naar jullie, maar zegt met recht dat jullie Johan het niet heeft uitgevonden, dat er allemaal oud spelers in het bestuur etc zitten. Jullie doen allemaal of hij het heeft uitgevonden. Dat is dus niet waar en dat zegt hij nu dus met alle eerlijkheid. En die spelers kun je waarschijnlijk zelf ook wel verzinnen. Wij zijn niet voor niets vaker de betere geweest dan jullie de afgelopen 10 jaar ( die tijdslimiet had jij het over ). Waren jullie doorgebroken spelers blijkbaar toch niet goed genoeg. Daar komt nog bij dat als je het mij vraagt die spelers die jij opnoemt op v.d. wiel na in europa pas zijn doorgebroken in het buitenland zelf.

    /   Reply  / 
 9. Ron

  Ja, he he.. Natuurlijk worden spelers pas bekend bij een Europese topper! Ajax heeft ze zover opgeleid. Van der vaart viel zelfs terug, zou volgens velen geen topper zijn (tegendeel is bewezen!)
  Waar blijven jouw doorgebroken en zelf opgeleide spelers dan? Ik zie geen namen! En nee, ik kan ze niet bedenken! Waar was PSV vorig jaar?? Geen CL. Dus was Ajax vorig jaar al weer beter!
  Wie zegt dan dat Cruijff het uitgevonden heeft? Cruijff heeft alleen aangegeven wat Ajax nodig heeft! Wil je nou beweren dat hij het van PSV en vd kuilen heeft “afgekeken”? Hahaha, Yeah right! Laat die voorzitter nou maar naar zijn eigen zooi kijken ipv Ajax te “dissen”.
  Ben erg benieuwd naar je lijstje!!! Begin maar met van der kuijlen!

    /   Reply  / 
 10. kezmannetje

  Mark van Bommel,Wilfred Bouma, Afellay, patrick van aanholt en Engin Bekdemir ook in zekere zin ( voor jou duidelijkheid die staan bij Chelsea en FC porto als 1 van de grootste talenten te boek)en als jij graag van der Kuilen er bij wil zet ik die er ook bij. Dan is mijn vraag aan jou, welke speler bij jullie meer voor jullie heeft betekent als van der Kuilen voor ons met zijn doelpunten,hart voor de club en supporters?
  Met van der Vaart heb jij het aan het rechte eind. Heb het altijd een geweldige speler gevonden.
  Ik wil niet beweren dat hij dat heeft afgekeken maar het hele ajax legioen doet alsof ze ( cruijff en de zijnen ) de grootste ontdekking van de laatste 100 jaar hebben gedaan.
  Snap ook niet waarom je in je stukje zet dat ajax ALWEER beter was. Waar haal je dat dan vandaan? alleen omdat jullie vorig jaar 2e waren en wij 3e? het jaar ervoor waren jullie 3e en wij 4e. Hebben we met beide clubs allebei evenveel gepresteerd de laatste 2 jaar. Helemaal niets( De jaren ervoor wil ik het niet eens over hebben). Ja 2 jaar geleden mochten jullie het proberen in de voorronde c.l. nou dat succes kennen we allemaal. Dit jaar hadden jullie pech met de loting maar wees eerlijk, jullie zijn blij dat je uberhaubt de e.l. hebt geredt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>