Van Raaij neemt boos ontslag bij PSV.

De Raad van Commissarissen, of in dit geval Frits Schuitema, heeft het weer voor elkaar. Nadat Reker en van den Bunder al verdwenen vanwege beslissingen van de RvC, is het nu de beurt aan clubicoon Harry van Raaij. Dit had hij er over te zeggen: “Ik had al langer het gevoel geen deel meer uit te maken van de PSV-leiding, ondanks mijn positie in het stichtingsbestuur. Veel zaken gingen langs me heen, want ik kreeg er niets over te horen. Laat staan dat ik erover werd geraadpleegd. Dat is op z’n zachtst gezegd niet netjes.” Hij is al sinds half november weg, de bedoeling was dat het niet naar buiten zou komen.

Nou, ik denk dat we het allemaal wel met elkaar eens kunnen zijn: die Raad van Commissarissen moet nou echt een keer op de schop. Die oude lui daarin verpesten intern onze hele club. Chaos hoort niet bij PSV, maar met deze RvC is er niet omheen te komen. Als je toch een ontzettend populaire man als Van Raaij nog zover op de kast weet te jagen dat hij zich gedwongen voelt te vertrekken, dan weet je toch zelf ook dat er iets niet helemaal goed gaat?

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>