Nieuwe poll: Tiny Sanders.

Tiny Sanders wordt de nieuwe algemeen directeur van PSV. Hij heeft al veel ervaring, onder meer als directeur van Campina. Ook is het een echte PSV-er, daar hij al sinds zijn tiende op de tribunes te vinden is. Wat verwachten jullie van hem?

Tiny Sanders als nieuwe algemeen directeur?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe poll: Tiny Sanders.

 1. Bas

  Ik mis de optie “Geen idee, ken em niet”, die anders zo’n 80% zou hebben waarschijnlijk..;)

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Staat genoteerd ;)

     /   Reply  / 
 2. Benny

  Kunnen we inderdaad niet over oordelen. Als ik zijn CV mag geloven wel veel ervaring om bedrijven te leiden, wat PSV ook is. Ook internationale ervaring wat natuurlijk een pluspunt is. Ik vind alleen dat een algemeen directeur een mix moet zijn tussen perfect zakelijk zijn en ook voetbal kennis hierbij van belang is. Al wordt hiervoor de technisch directeur natuurlijk eindverantwoordelijk. We moeten het afwachten, maar er zal niet zomaar voor deze man zijn gekozen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>