PSV VINDT NIEUWE ALGEMEEN DIRECTEUR!

De Raad van Commissarissen van PSV maakt bekend Tiny Sanders benoemd te hebben tot algemeen directeur van PSV per 1 juli 2010 . Sanders zal per 1 april in dienst treden bij PSV en de eerste 3 maanden ingewerkt worden door Jan Reker. In de nieuwe structuur zal hij eindverantwoordelijk worden over de gehele organisatie.

In de komende periode zal PSV nog een technisch manager aanstellen, die samen met de algemeen directeur en de financieel manager het directieteam zullen vormen. Frits Schuitema (voorzitter van de Raad van Commissarissen) zegt verheugd te zijn om op zo’n korte termijn duidelijkheid te kunnen verschaffen met de aanstellen van iemand die een zeer brede internationale ervaring als algemeen directeur van een groot bedrijf en een zeer grote betrokkenheid bij PSV heeft. Vanaf zijn 10e jaar zit Tiny Sanders al op de tribune.

Tiny Sanders zegt verrast te zijn door het verzoek, maar graag bereid te zijn zijn huidige portefeuille van activiteiten grotendeels af te bouwen door de zakelijke uitdaging gecombineerd met een grote betrokkenheid. “Tegen sommige dingen zeg je gewoon ja. Het is letterlijk en figuurlijk dichtbij. Dat is zo en dat voelt zo.” Tiny Sanders is 53 jaar, gehuwd en heeft drie zoons. Meest recent heeft hij ruim vijftien jaar diverse functies bekleed bij Campina B.V., waar hij tot de fusie met Friesland Foods ruim zeven jaar voorzitter van de directie was. “Van mij wordt verwacht samenhang te creëren tussen het technische, financiële en algemene beleid. PSV is een topclub, zeg maar gerust de nummer één club van Nederland. Er werken hier veel professionals.”

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>