Jan Reker reageert op zijn ontslag.

Vanavond was de nieuwjaarsreceptie bij PSV en als huidig directeur hield Jan Reker daar een speech. Daarin ging hij uiteraard uitgebreid in op zijn naderende ontslag: ”In de afgelopen jaren is er veel gebeurd bij PSV. Het is dan prettig dat je in de directie een collega hebt die schouder aan schouder met je staat. Dat schept naar mijn mening verplichtingen.

Ik ben het niet eens met het besluit van de raad van commissarissen om niet met Marcel van den Bunder door te gaan. Bovendien is dit besluit tot stand gekomen zonder dat dit met mij besproken is. Daar ben ik teleurgesteld over. Maar het is geen klap in mijn gezicht. Het gaat puur om een zakelijk geschil. Op het persoonlijke vlak heb ik met niemand problemen bij PSV.”

Overigens was ook de NOS ter plaatse en die maakte er een goed item over. Goed in de zin dat ik vond dat de eindverantwoordelijken een duidelijk en eerlijk verhaal overbrachten. Het lijkt ook echt zo dat het alleen een zakelijk en geen persoonlijk geschil is. Het is dan ook best interessant, dus kan je het beste even hier kijken.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>