JAN REKER VERTREKT BIJ PSV!

Veel mensen, ikzelf eigenlijk niet, hoopten erop, en nu is het dan zover: Jan Reker vertrekt deze zomer bij PSV. Hij kreeg de kans om te verlengen maar gaf zelf aan wegens persoonlijke redenen niet verder te willen. Ook commercieel directeur van den Bunder vertrekt. Waarschijnlijk worden hun taken in het nieuwe seizoen door één persoon op zich genomen.

Reker maakte zich erg onpopulair in Eindhoven door o.a. na een openlijke ruzie publiekslieveling Gomes te laten vertrekken, maar verrichtte op financieel gebied zeer goed werk en heeft de balans bij PSV weer op orde gekregen. Vele slecht vallende uitspraken zijn hem echter niet in dank afgenomen en dus heeft hij zijn conclusies getrokken (zo mag je aannemen). Persoonlijk betwijfel ik of dit nou goed nieuws voor PSV is, maar wat is jullie mening?

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “JAN REKER VERTREKT BIJ PSV!

 1. patrickpsv15

  heel jammer vind ik dit! het draait net heerlijk bij ons en dan gaan reker en marcel van den bunder weg… helaas.. ik vrees voor een bestuur zoals 020 en feyenoord…

    /   Reply  / 
  1. ikke

   wat een reactie ben je echt 15 of zo Dat het nu beter gaat is niet dankzij reker en al helamaal niet dankzij van bunder. Ja hij heeft rutten aangesteld en meer goeds heeft hij niet gedaan. Ja zogenaamd de rode cijfers weggewerkt maar dat komt omdat er is “geinvesteerd” in het voetbal voordat hij kwam. Want door het succes jaar van vorig jaar (waarin hij prominenter als ooit optrad) duiken we volgend jaar weer diep de rode cijfers in……. Hopen dat hij het left heeft om een afscheids rondje te lopen dan kunnen we nog eens lachen…

     /   Reply  / 
  2. Ron

   Waar slaat dat nou op??? Alsof Reker een goeie vent is en bij Ajax prutsers? Kom es met een goede reden om zoiets te beweren??

     /   Reply  / 
   1. psv'er

    omdat psv eerst in het rood stond en nu een positief vermogen van ongeveer 30 miljoen heeft. daarom. ajax gooit geld weg in transfers als we de snor mogen geloven. feyenoord maakt alweer verlies. ajax had nu allang een begroting van 100 miljoen kunnen hebben.

      /   Reply  / 
    1. Ron

     Zeker heeft Ajax lopen klooien, qua transfers. Te dure spelers die té weinig brachten. Gelukkig zijn we in een rustiger vaarwater gekomen.
     Maar om Reker nou zo op te hemelen. Veel mensen met een PSV hart zijn dankzij hem een stukje minder PSV-er geworden. Maar goed, dat zijn geruchten die ik hoor via diezelfde ‘snor’….

       /   Reply  / 
 2. Pascal

  Zo Jan, EINDELIJK donder je op! Ga een slopersbedrijf beginnen, volg een cursus ‘hoe ga ik om met de pers’, ga op de camping staan (wel ver weg!) of weet ik het wat maar vertoon jezelf NOOIT meer in Eindhoven.

  Echt, jij kan mensen echt helemaal ziek maken….ik ben kotsmisselijk van je geworden en ben blij dat die misselijkheid in komend jaar verholpen wordt.

    /   Reply  / 
 3. Arjan

  Jan zal achter de schermen best goed werk gedaan hebben, maar jonge, jonge, wat een stomme uitspraken. Ik ben er nier rouwig om, dat hij vertrekt, maar nogmaals, wat hij achter de schermen voor de club heeft betekend, kan ik niet inschatten.

    /   Reply  / 
 4. Dirk

  Deze man heeft beslissingen moeten nemen die niet populair zijn; lemic eruit en daarmee ook valckx en piet visser. Gomes had zelf grootheidswaanzin.
  Uiteindelijk is de club er alleen maar beter van geworden nu al die ‘gezwellen’ zijn verwijderd. Knap als iemand zulke beslissingen voor zijn conto neemt!

    /   Reply  / 
 5. Mook

  Nou, ik vind het prima dat Jan vertrekt. Hij moet maar ergens gaan werken waar hij zich weer op de voorgrond kan begeven want dat wil hij het liefst. Dit seizoen gaat alles veel beter maar dat is de verdienste van Rutten en zijn team. Die man heeft meer leiderschap in zijn pink dan Reker in zijn hele lijf. Nu Schuitema nog, want dat is er ook een die zichzelf belangrijker vindt dan de club en de supporters.

    /   Reply  / 
 6. patrickpsv15

  @mook
  Schuitema moet juist blijven, jullie willen toch neem ik aan niet ook zo’n bestuur als 020 en 010?
  Over een paar jaar hebben we ook oude pantenietz, Atouba en bruno silva-figuren bij onze selectie.

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Ja hoor, jullie hebben een wereldteam. Ga gauw Babel huren!!!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>