PSV speelt nu ook uit als kampioen.

Eindelijk kwam het geweldige voetbal waar dit PSV toe in staat is ook in een uitwedstrijd boven. En dit niet tegen de minste tegenstander: Heerenveen werd met maar liefst 1-5 opgerold. Datzelfde team had 2 weken eerder nog met die cijfers van AZ gewonnen. Een geweldige prestatie, en een gevoelige tik aan onze concurrenten, die na hun verloren uitwedstrijd nog even lieten weten dat PSV waarschijnlijk ook niet zou winnen.

Een half uur later stond PSV op 0-3 en was het de winnaar van het weekend, alweer. 2x Toivonen en Matavz zorgden voor de ruststand, Wijnaldum en Marcelo (die elke corner op de goede plaats staat maar altijd overkopt) kopten na rust nog raak. Gevolg is dat we met veel zelfvertrouwen naar Enschede gaan, waar de plaatselijke club toch heel zenuwachtig zal zijn geworden van gisteren. Donderdag móéten we eindelijk weer een topduel winnen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “PSV speelt nu ook uit als kampioen.

 1. Ron

  Moet gezegd worden: knappe wedstrijd. Blijf het jammer vinden dat rutten doet alsof hij de wereldprestatie levert… Over het vele inpassen van zoveel nieuwe spelers… Over de waarde zal ik het niet meer hebben maar als je die spelers voor zoveel geld haalt mag je ook wel wat verwachten!

    /   Reply  / 
  1. vvv

   Ik verwacht gewoon een kampioenschap, niet meer en niet minder.Ik zie nl een goede Strootman, een hele goeie Wijnaldum en een soepel draaiend team. Dat kunnen ze bij Ajax en Twente niet zeggen. Hoewel Twente wel heel beroerd speelt onder Adriaanse.Iedereen kijkt dan naar de eerste helft tegen Feyenoord. Maar hoe was die wedstrijd tegen NEC dan en tegen Excelsior en ook tegen Ajax hebben ze mazzel gehad, net als thuis tegen PSV.Nee het mag nog een wonder heten dat Twente op plek drie staat.

     /   Reply  / 
 2. Ron

  Zeg eerlijk. Als je zo hebt geïnvesteerd mag je dat toch verwachten.. Dat je voor het kampioenschap gaat, op z’n minst

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Als je een paar keer achter elkaar het kampioenschap in de laatste weken weggeeft, en je voor 28 miljoen koopt, dien je gewoon kampioen te worden. Anders heb je volledig gefaald. Dat weet Rutten ook wel, maar waarom zou hij het zeggen?

     /   Reply  / 
 3. Paul postuma

  Als PSV of AJAX moet je elk seizoen voor het kampioenschap gaan of ze nou wel of niet miljoenen hebben geinvesteerd, als je echter voor 28 miljoen hebt geinvesteerd wordt het een must.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>