Wie wordt de nieuwe trainer?

Dwight Lodeweges en Jan Wouters staan voorlopig aan het roer bij PSV. Maar wie moet de opvolger worden van de gisteren opgestapte Huub Stevens? Gisteren passeerden een hoop namen de revue. Erwin Koeman, Fred Rutten, Wiljan Vloet, Guus Hiddink, Frank Rijkaard, Co Adriaanse, Ron Jans, Ronald Koeman, Martin Jol, Sef Vergoossen, Ernie Brandts.. en dan mis ik er vast nog een paar. Wie is de ideale kandidaat, die ervoor zorgt dat de rust in het circus terugkeert?

Lees ook: Huub Stevens neemt ontslag

Het circus PSV

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wie wordt de nieuwe trainer?

  1. warco

    Hans Kraay jr :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>