Het circus PSV

Na een korte afwezigheid i.v.m. andere bezigheden is PSV.blog.nl vandaag weer present. En er is weer een hoop gebeurd..

Guus Hiddink uitte zijn bezorgdheid over het huidige PSV. “Het doet me echt pijn als ik zie hoe de club in korte tijd aan het afzakken is.” In het interview met het Eindhovens Dagblad zegt Hiddink louter verstandige dingen.

In Voetbal International (het TV-programma, niet het blad) onthulde Johan Derksen dat er afgelopen zaterdag ternauwernood een handgemeen werd voorkomen in de PSV-kleedkamer. Een aantal spelers ergerde zich aan het wederom wankele optreden van de zwalkende Zweedse goalie Andreas Isaksson. Keeperstrainer Hans Segers nam het op voor zijn pupil, en had daardoor bijna wat Hongaarse klappen te pakken van Balázs Dszudszák, overigens zelf de laatste tijd ook niet echt een uitblinker.

Het wordt er dus niet rustiger op bij PSV. En dan is er natuurlijk altijd nog de babbelzieke Jan Reker om extra olie op het vuur te gooien. “Als we de trainer eruit gooien, gaat het dan beter? Voorlopig wil ik aan dat scenario nog niet denken. Wij houden nog even vast aan Huub.” Hoezo voorlopig en nog even? Je steunt de trainer wel of niet. Maar dat doet Reker naar eigen zeggen dus wel, want in NRC Handelsblad onthulde hij dat hij in november Stevens er van had weerhouden op te stappen. Zucht, erg vermoeiend zo’n onruststokende directeur..

Publieksheld Heurelho Gomes moeten ze niet zo bij de clubleiding in Eindhoven. Volgens Adrie van Kraaij is een komst van de Braziliaan uitgesloten. Sterker nog, er komen helemaal geen nieuwe spelers, zelfs niet als ze Saviola heten. “We zijn inderdaad niet actief op zoek naar versterkingen. Maar dat kan in de voetbalwereld over tien minuten anders zijn. Als bij ons alsnog een speler wordt weggehaald, moeten we misschien wel in actie komen. Maar zoals de situatie nu is, houden we ons rustig.”

Tot slot was er ook nog wat positief nieuws. Want Stevens lijkt te luisteren naar de spelers, en gaat met twee spitsen voetballen. Hopelijk het begin van een periode waar het meer over voetbal gaat, en minder over het huidige circus PSV.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het circus PSV

  1. echt psv

    Circus rond psv je kan het beter soap van Reker noemen, mischien dat hij samen met zijn maatje naar duitsland kan verhuizen.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Wie wordt de nieuwe trainer? | PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>