Niet meespelen Addo logisch

Eric Addo traint al enkele dagen mee met Roda JC, maar mag vandaag niet in actie komen tegen PSV. Trainer Harm van Veldhoven is niet blij met deze gang van zaken. “Hij is pas vanaf maandag speelgerechtigd, jammer dat dit grapje van Huub Stevens is gelukt. Je hoort wel vaker dat de club die verhuurt, eist dat de betreffende speler niet in het onderlinge duel mag spelen, maar ik vind het natuurlijk erg jammer.”

Vanuit het oogpunt van PSV is deze situatie alleszins verklaarbaar. Vooral als er teruggekeken wordt naar de wedstrijd Roda JC – PSV in het seizoen 2003-2004. Ook toen was Addo verhuurd aan de Limburgers. De Ghanees ging die dag als een wilde tekeer, en raakte meerdere PSV-ers hard op de ledematen. De rode kaart die hij toen ontving was dan ook weinig verrassend.

Mogelijk dat PSV dit soort taferelen vandaag wilde voorkomen.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Niet meespelen Addo logisch

  1. volmie

    chicken-shit pisvee!!! Bang dat Addo gaat laten zien jarenlang ondergewaardeerd te zijn. Had ‘m een basisplaats gegund dit jaar, had ‘t nooit slechter gegaan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>