Kritische noten bij PSV

Een aantal PSV-ers keek de afgelopen dagen kritisch naar het eigen presteren. Een kort overzicht.

Erik Pieters is niet tevreden over zijn eigen prestaties het eerste half jaar. “Ik kijk met een dubbel gevoel terug op afgelopen maanden. PSV is een mooie club. In vergelijking met FC Utrecht heb ik een flinke stap vooruit gemaakt, maar ik heb te weinig laten zien. Pas in de laatste twee wedstrijden vóór de winterstop haalde ik mijn niveau.”

Huub Stevens is zich er van bewust dat hij het eerste half jaar soms wat fel reageerde. “Ik kan tegen kritiek. Maar zaken worden zo vaak opgeklopt, op de man gespeeld. Ja, dan reageer ik soms wat nijdig.”

Nieuweling Ola Toivonen is de bescheidenheid zelve. “Eigenlijk dacht ik dat een club als PSV te groot voor mij is. Maar in de zeven laatste duels van de Zweedse competitie, de wedstrijden die PSV bekeek, scoorde ik zevenmaal. En nu ben ik dus hier.”

Als iedereen zo kritisch blijft kijken naar de eigen prestaties kan het alleen maar beter gaan. Het komt dus wel goed met PSV.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>