Elia wil wel weg

Eljero Elia wordt gevolgd door PSV, maar heeft zijn contract bij FC Twente verlengd tot 2013. In een interview geeft Elia vandaag aan deze zomer Enschede te willen verlaten. Dat is 2009. Ik kom vier jaar tekort in deze berekening.. De logica van voetballers is soms moeilijk te volgen. Met het verlengen van contracten en opnemen van gelimiteerde transfersommen lijkt er nu een hele nieuwe wetenschap te ontstaan.

Hoe dan ook, mogelijk is PSV deze zomer in de markt voor de talentvolle aanvaller. Maar waarschijnlijk moet er dan wel de hoofdprijs betaald worden. Elia is een goede speler, maar wat mij betreft laten we het met geld smijten maar aan die Amsterdammers over.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Elia wil wel weg

 1. derk bus

  Inhoud clausule: naar andere club voor 9,75 miljoen, muv 020. Die betalen 25 miljoen

    /   Reply  / 
 2. storm06

  hij moet nu niet beginnen met zeuren
  hij verdient nu een kapitaal
  en nu gewoon nog anderhalf seizoen bij twente voetballen en dan voor een mooie prijs naar …
  zeg het maar

  ps ik denk dat een nederlandse club hem dan niet kan betalen
  laten we dat hopen
  en zeker niet naar ajakus
  want daar zou ik nog niet dood willen liggen
  in dat ufo geval

  kut joden kom maar weer met jullie kanker gezeur
  maak toch is zelf een blog
  en val ons toch niet iedere keer lastig

    /   Reply  / 
 3. ik

  je moet nou niet gaan lopen zeiken. Ajax wil m en plots is daar zo’n gloeilamp die denk : ,ooh vlug die moeten wij halen” straks zijn we te laat. Elia wil alleen naar de MOOISTE club van NL. en of dat nou in een ufo moet het zij zo. mij gaat het om het voetbal en mijn cluppie… AJAX (***)

    /   Reply  / 
  1. hein

   mooiste club?????????????????
   dan zit aan je aan die kant van de rivier toch fout, ze staan een keer boven psv. en de capsones begint alweer

     /   Reply  / 
 4. Robbin

  Haha, ga zelf een blok aanmaken man mafkees. Mooiste club van Nederland, je houdt jezelf voor de gek. Mafklapper ! Twente is aan het groeien en dit kan die allemaal wel gaan schreeuwen maar aan het eind van het seizoen willen ze die clubverader van een wielaert ruilen tegen Elia, let maar op mijn woorden, wouden jullie ook met Kennedy, net zon eikel, Stap hogerop zeggen ze dan. Laat me niet lachen man. En rot eens op van dit blok !!

    /   Reply  / 
 5. ik

  gefrustreerd he? nee kennedy is een ander verhaal.
  twente groeit.. lache man. omdat psv en fyenoord niet meedoen met de titelstrijd sta je een paar plekkies hoger. goed van jullie maar heel normaal
  wielaert vind zijn plek wel. en *** AJAX *** wordt kampioen…

    /   Reply  / 
 6. Hans Twente

  Momenteel zijn er bij Ajax geen spelers die het tempo van ELIA kunnen bijbenen.

    /   Reply  / 
 7. anton

  Tsja,

  Uit oogpunt van psychologie goed te verklaren dat PSV’ers hoe dan ook houvast zoeken, al is het maar in een inmiddels grijze prehistorie. Edstrom, leeft de man nog? En als dat het geval is raad ik PSV aan hem terug te halen. Altijd beter dan het geklungel in de spits waar we nu wekelijks naar moeten kijken!
  Helaas, PSV is dezelfde weg gegaan als het hele Nederlandse voetbal. 3e Rangs. Ze moeten er in Eindhoven alleen nog even aan wennen!!
  Sterkte jochies!

    /   Reply  / 
 8. de Voetbal Realist

  @anton,

  Zou zomaar kunnen ja. Maar om dat nu te concluderen na 1 minder seizoen terwijl we de vorige 4 seizoenen gewonnen hebben vind ik dan weer wat ver gaan. En die 4 kampioenschappen stammen nog van dit decennium dus van een grijze pre-historie kunnen we ook al niet spreken.

  Kortom, als je wat zegt dan zeg iets zinnigs. En als je dan niets meer te zeggen hebt ga je lekker een reactie tikken bij de telegrap of op de ajax site

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>