Eindhoven voetbalhoofdstad van Nederland

Eindhoven wordt de komende twee jaar het kloppend hart van waaruit de Nederlandse en Belgische voetbalbonden zich gaan inzetten om het WK in 2018 of 2022 naar beide landen toe te halen. Dat heeft burgemeester Rob van Gijzel bekend gemaakt. Het organisatiebureau wordt gevestigd in het centrum van de stad.

Terecht natuurlijk, Eindhoven is al jaren de voetbalhoofdstad van Nederland. Want hoewel de prestaties van PSV dit seizoen wat tegenvallen, heeft er geen Nederlandse club beter gepresteerd in dit millenium, met zeven kampioenschappen en de goede resultaten in de Champions League.

Danko Lazovic is het hier helemaal mee eens, hij vindt PSV nog steeds de beste club van Nederland. Mooi dat hij dat zegt, maar helaas is Lazovic (nog) niet de beste spits van Nederland. Maar hij kan zich vanaf zondag weer gaan bewijzen.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Eindhoven voetbalhoofdstad van Nederland

 1. jo

  lazovic heb gelijk. psv is wellicht de beste club van nederland. maar eindhoven is niet de voetbalhoofdstad van nederland. met drie profclubs, het mooiste stadion van nederland en een club met de grootste en mooiste achterban van nederland is rotterdam nog altijd voetbal hoofdstad nr 1

    /   Reply  / 
 2. X X X

  Mij best!
  Jullie de voetbalhoofdstad van Nederland!
  Nemen wij de schaal wel mee naar 020!

  Stumpers!

    /   Reply  / 
 3. ajax4ever

  Ik vraag mij af welke belangen er nog meer meespelen..maar goed.
  Laat psv maar in de waan dat ze de beste voetbalclub zijn. Als dat het voetbal is waar je voor naar het stadion komt..laat me niet lachen.
  Het zou wel mooi zijn als ‘t wk hier eens heenkwam!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>