Wees nou eens stil Reker!!

Gisteravond zat ik te kijken naar Voetbal International op RTL7. Met Erwin Koeman als gast kwam uiteraard Jan Reker ter sprake. Want Reker was vorig jaar niet helemaal eerlijk geweest tegen Koeman, toen die in de race was om assistent van Huub Stevens te worden.

En zo kregen we weer een indruk van het functioneren van de algemeen directeur van PSV, zoals zo vaak de laatste tijd. De twee meest gehoorde kritiekpunten: 1) Reker bemoeit zich met zaken die hem niet aangaan, en gaat op de stoel zitten van de trainer, de voorzitter enz. 2) Reker liegt, spreekt de waarheid niet of verdraait dingen.

Kijk alleen maar eens naar de oogst van 2009:

Stan Valckx doet een boekje open Rekers vaak onhandige optreden wordt nogmaals duidelijk

Geruzie in Eindhoven Reker maakt ruzie met de Supportersvereniging over de Spanje-trip

Eendracht maakt macht Reker stelt eisen op de Nieuwjaarsreceptie

Kluivert koopje voor PSV Reker blijkt gecharmeerd te zijn van Kluivert

Gejokkebrok en onwillige Belgen Reker liegt volgens Panathinaikos-trainer Henk ten Cate

En gisteren had Reker weer wat te melden over Edison Méndez.

Ik zeg niet dat Reker altijd ongelijk heeft, maar waarom moet een algemeen directeur zo op de voorgrond treden? Is het aan hem om te zeggen dat PSV 17 finales gaat spelen? Ik vind van niet. PSV is gebaat bij rust, een algemeen directeur die herhaaldelijk voor opschudding zorgt is niet positief voor de werksituatie.

Ik hoop daarom van harte dat Reker de komende tijd wat minder op de voorgrond treedt. De komende weken hoor ik dan ook het liefst alleen de trainer en de spelers, afgesproken Jan?

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wees nou eens stil Reker!!

  1. hendrik

    reker moet gewoon z’n biezen pakken. Hij maakt van psv een zooitje

      /   Reply  / 
  2. buffel41

    reker reker reker wat ben je toch een zielige zeurzak,je hebt overal commentaar op jaagt je beste spelers weg niks is goed en nou wil je zeuren overeen grasmat wat door de regen niet geplaatst kan worden.ik moest vanmorgen met 200 kinderen trainen bij een amateurclub we hebben dus gewaterpolo’d ruk ze!!!!!! lul!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>