Kluivert koopje voor PSV

Jan Reker staat bekend om zijn opvallende uitspraken. Dinsdag 6 januari liet hij weten dat Patrick Kluivert van hem best bij PSV had mogen blijven, ook al speelde hij niet veel. ”Van de jonge jongens hoor ik dat ze heel veel van hem hebben geleerd. In dat opzicht is Patrick van grote waarde geweest en had hij dat nu nog kunnen zijn.” 

Als Reker er inderdaad zo over denkt, kan hij volgens mij snel toehappen. De topscorer aller tijden van Oranje staat niet onder contract bij een club, een transfersom hoeft er dus niet betaald te worden. Daarnaast is Kluivert bezig met een trainerscursus, zodat hij de voorbeeldfunctie die Reker roemt nog veel beter zal kunnen vervullen dan twee seizoenen geleden.

Maar is Kluivert fit? Geen idee. Afgelopen zaterdag speelde hij met de oud-internationals met 3-3 gelijk tegen Kon. HFC in de traditionele nieuwjaarswedstrijd, maar dat is niet echt een graadmeter natuurlijk.

Ik vind de terugkeer van Kluivert wel een interessant idee. Ik weet niet of PSV het moet doen, maar de leiding doet er goed aan de voors en tegens van een eventuele terugkeer serieus te bekijken.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kluivert koopje voor PSV

  1. echt psv

    Nou jan weer een Topper binnen, je ben zo goed bezig in je aankoopbeleid echt het begin een soap te worden bij psv, kan iemand deze man stoppen bij mijn club AUB!! waar is die RVC nu hoor je ze niet meer. waarschijnlijk heeft reker hun ook met en leugentje de kast in gejaagt.
    verbaas me dat hij ook niet reiziger gaat bellen.
    JAN GA WEG !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>