Gepraat in Eindhoven

De laatste dagen wordt er wat afgekletst in Eindhoven. Een kort overzicht.

Huub Stevens besloot meer met zijn spelers te communiceren. De PSV-directie bekeek de positie van Stevens, maar zag af van het ontslaan van de trainer. Dirk Marcellis vindt Stevens de juiste man op de juiste plaats.

Carlos Salcido praatte met de directie en wil nu weer graag blijven. Ook ‘Maza’ Rodriguez blijft bij PSV, alhoewel hij wellicht wel weg gaat als hij het komende half jaar niet meer aan spelen toekomt. En Stevens gaf vervolgens weer aan blij te zijn met deze ontevredenheid, want een wisselspeler mag natuurlijk niet tevreden zijn.

Gebrek aan communicatie was eerder dit seizoen een probleem in Eindhoven. De winst van de afgelopen dagen is dat dit momenteel duidelijk veranderd lijkt te zijn.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gepraat in Eindhoven

  1. soulman

    stevens moet ontslagen worden psv word geen kampioen meer achterstand te groot op az maar we moeten naar nr 2 kijken ajax psv moet leonardo weg halen bij ajax verder gomes en alex terug halen . trainers waar naar kunnen kijken rijkaard co adriaanse spreken spaans verder gaan shoppen in zd amerika bv brazilie

      /   Reply  / 
  2. rick

    ja jullie worden hooguit vierde wanr jullie hebben az ajax en twente nog voor jullie en die zijn gewoon beter klaar uit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>