Vergoossen: PSV is te wisselvallig

Oud-trainer Sef Vergoossen vindt de wisselvalligheid van PSV dit seizoen opvallend. Toch ziet hij nog wel mogelijkheden voor de Eindhovenaren. Dan moet PSV wel eerst de wedstrijd tegen Feyenoord naar zich toe zien te trekken komende zondag.

Kijk hier voor het volledige bericht.

De constatering van Vergoossen klopt, maar is ook niet zo moeilijk om te maken. Op PSV.blog.nl signaleerden we al eerder precies hetzelfde, met dezelfde verwijzing naar de wedstrijd PSV-FC Groningen die Vergoossen maakt.

Het gaat erom dat de leiding bij PSV in de winterstop eens goed gaat nadenken over de oorzaken van de wisselvalligheid, en op zoek gaat naar oplossingen. Als Huub Stevens en consorten daar succesvol mee aan de slag gaan, zijn we echt een stap verder.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>