PSV overwint(ert)

PSV staat vanavond voor een zware opgave. Minimaal een punt pakken tegen Liverpool, en dan hopen dat Olympique Marseille niet hetzelfde doet tegen Atletico Madrid. Als PSV niet slaagt in zijn missie komt er een einde aan een mooie reeks.

De laatste keer dat PSV na de winter Europees niet meer in actie kwam was in het seizoen 2002/2003. De Champions Leaguepoule met Auxerre, Arsenal en Borussia Dortmund bleek een te zware opgave. PSV eindigde roemloos als vierde.

In de seizoenen 2004/2005, 2005/2006 en 2006/2007 overwinterde PSV in de Champions League. In 2003/2004 en 2007/2008 bereikten de Eindhovenaren de derde plaats, en vervolgden het Europese seizoen in de UEFA cup. Hopelijk slaagt PSV er vanavond ook in om dit te bereiken. Anders is het voor het eerst in zes jaar straks ijzig stil in Eindhoven op Europees gebied.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV overwint(ert)

  1. Tim

    De steun van een FCT supporter hebben ze..maar zal zwaar worden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>