PSV-FC Groningen kenmerkend voor huidige seizoen

Foto: www.psv.nl

PSV speelde tegen FC Groningen een knotsgekke wedstrijd. Voor rust was de tamme en ongeïnspireerde landskampioen een speelbal van de ploeg van Ron Jans. Na rust stelde het ontketende PSV tussen de 54e en 69e minuut in een Eindhovens kwartiertje orde op zaken. Uitblinkers bij PSV waren de invallers Nordin Amrabat en Otman Bakkal. Ook de laatste tijd veelbesproken Danko Lazovic en Carlos Salcido lieten zich gelden.

 

Kijk hier voor het verslag van de 4-2 overwinning op Groningen.

Je kunt veel zeggen over PSV dit seizoen, maar saai is het meestal niet. Het is niet toevallig dat PSV in de huidige jaargang nog maar één keer gelijkspeelde. Goede prestaties worden afgewisseld met onvoorstelbaar zwakke optredens, en dus wordt er óf gewonnen óf verloren.

De wedstrijd van gisteravond was kenmerkend. Binnen negentig minuten toonde PSV de twee gezichten van dit seizoen. In de eerste helft oogden de Eindhovenaren angstig en onzeker, en werden de gebruikelijke verdedigende fouten gemaakt. In de tweede helft ging PSV zonder schroom op zoek naar de overwinning, en vond deze vrij snel via een aantal vloeiende aanvallen.

Helaas is het spel van de eerste helft tot nu toe meer kenmerkend voor het huidige seizoen dan het spel van de tweede helft. Aan Stevens nu de schone taak ervoor te zorgen dat PSV de komende wedstrijden meer laat zien van de tweede helft van gisteren.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>