Belangrijke week voor PSV

PSV staat aan de vooravond van een belangrijke week. Met in het achterhoofd de mooie zege van gisteren op FC Groningen staan de Eindhovenaren de komende week weer nieuwe uitdagingen te wachten.

Allereerst is er op maandag het duel Jan Reker – Carlos Salcido. Mijn verwachting is dat laatstgenoemde een forse boete kan incasseren, en eind december naar de Mexicaanse zon vertrekt om niet terug te keren.

Dinsdag wacht de Champions League ontmoeting met Liverpool, onder leiding van scheidsrechter Ivanov, je weet wel, die van de zestien kaarten op het WK 2006. PSV kan winnen, verliezen of gelijkspelen, maar volgens mij maakt het niet zoveel uit, omdat Olympique Marseille thuis gaat winnen van Atletico Madrid. Maar je weet maar nooit.

En dan kunnen we hopelijk een aantal dagen zonder blessures en vervelende interviews toewerken naar de laatste uitwedstrijd van dit jaar. Vorig jaar was de wedstrijd in Arnhem tegen Vitesse nog de kampioenswedstrijd. In dit seizoen doen de geelzwarten het momenteel erg slecht, en dus is het oppassen, want een kat in het nauw..

Genoeg te beleven dus deze week, ook hier op psv.blog.nl

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>