Scorende spits gezocht

PSV zit momenteel niet ruim in de spitsen. Een scheldende Serviër en een ietwat houterige Nederlander (maar wel vier goals uit vijf in de Champions League) vormen de aanval van de regerend landskampioen. Nog even en de transferperiode breekt weer aan, in Amsterdam weten ze daar al van. Moet PSV op zoek naar een extra aanvaller?

 

Naar aanleiding van mijn eerdere bericht kwam Fred met de suggestie om Moussa Dembélé aan te trekken. Dit is inderdaad een prachtige speler, maar wel eentje die niet echt makkelijk tot scoren komt. Volgens mij moet PSV op zoek naar een echte goalgetter. Wat vinden jullie? Volstaan de huidige aanvallers? En wie zou de ideale nieuwe spits voor PSV zijn? Jullie suggesties zijn van harte welkom.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Scorende spits gezocht

 1. soulman

  in brazilie zijn er genoeg

    /   Reply  / 
 2. Koef

  PSV was met een spits bezig maar wilde de 7,5M niet betalen. Die spits is er vervolgens wel verantwoordelijk voor dat zijn Standard verder bekert in de Uefa Cup. Met andere woorden: Jan Reker is een ontzettende krent!

    /   Reply  / 
 3. Ajaxcied

  Ik zeg voor Ajax::: MARCUS BERG!!!!!!!! en anders RIK VAN WOLFSWINKEL (L)!!!!xxxxx En voor Psv.. die hebben toch al een spits.. Stef Nijland? of zit ik fout..

    /   Reply  / 
 4. Psvboerke

  stef nijland is een neppert die kan in jong psv nog niet eens mee.
  en die berg scoort een paar keer en is nog steeds geen super spits.
  haal een kezman toch terug die wil dolgraag en wil vast wel wat van zijn salaris inleveren om terug bij psv te komen en weer te voetballen..

    /   Reply  / 
 5. Sulejmani10

  Kezman speeld gewoon bij psg, en psv heeft t geld niet om hem daar weg te plukken..
  WIj hoeven M berg niet te hebben.. heeft al verkeerde uitspraken gedaan over ajax en we lijken wel gek om daar 15ml voor neer te leggen..

  En jovanovic is niet meer haalbaar voor psv..
  plus de prijs zal nu alleen nog maar hoger uitvallen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>