Bruma vrijwel rond, stoeien met Willems

Jeffrey Bruma tekent zeer waarschijnlijk binnenkort een nieuw contract bij PSV. “We zijn zo goed als akkoord”, zei technisch directeur Marcel Brands maandag op de website van de Eindhovense club. “Het nieuwe contract zal wellicht volgende maand worden getekend.” De verdediger verlengt volgens Brands tot 2018. De international tekende in de zomer van 2013 zijn eerste contract bij PSV. De club nam de 24-jarige Bruma over van Chelsea.

Brands hoopt tevens dat linksback Jetro Willems binnenkort ook zal bijtekenen. “Met hem zijn we nog aan het stoeien. Het ligt wat moeilijker, maar ik doe mijn best om zijn contract verlengd te krijgen.” Brands rekent er verder niet op dat PSV in de transferperiode van deze maand nog zaken doet met nieuwe spelers. “Er is niets concreet. Maar we blijven alert en als zich een buitenkansje aandient waarvan wij denken dat hij echt iets toevoegt aan de selectie, dan kijken we daar serieus naar.”

Lees ook:2015 was zwaar voor Locadia
Lees ook:Kenners zien PSV titel prolongeren
Lees ook:Titel lonkt na winst in topper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>