Het Colombiaanse pareltje Jeison Lucumí

Nou kan het volledig uit de lucht gegrepen zijn, maar er wordt hier en daar gefluisterd dat PSV interesse zou hebben in Jeison Lucumí, een rechterspits van América de Cali uit Colombia. Nou is het altijd een feest om een thuiswedstrijd van América te bekijken, de club met de meest grote en luidruchtige ‘hinchada’ (achterban) van Colombia, maar de vijfde goal – van Lucumí dus – maakte het wel heel speciaal. Of het nou waar is of niet, laat Lucumí maar komen!

https://youtu.be/ekYFqlG6Emk

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>