Voorselectie Oranje: zes PSV’ers krijgen brief

Bondscoach Louis van Gaal heeft lak aan de wanprestaties van PSV dit seizoen. Vandaag werd bekend dat maar liefst zes PSV’ers een uitnodiging hebben gehad voor de voorselectie van Oranje, dat op 5 maart de laatste wedstrijd speelt voordat de voorbereiding op het WK begint. Tegenstander is Frankrijk.

Keeper Jeroen Zoet, verdedigers Jeffrey Bruma en Karim Rekik, middenvelder Stijn Schaars en aanvallers Memphis Depay en Luciano Narsingh zitten bij de voorlopige selectie. Opvallend is de naam van Narsingh. Hij speelde dit seizoen nauwelijks door een blessure en zit wekelijks op de bank, maar Van Gaal gaf eerder al aan vertrouwen in de buitenspeler te hebben. Wijnaldum ontbreekt logischerwijs in de selectie door zijn blessure.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>