Rubin Kazan, what’s wrong with you?

(foto: @TimMatavzDaily)

Wat een fantastische club is Rubin Kazan toch. Bieden ze eerst acht miljoen euro op Tim Matavz, is heel Eindhoven blij. Vervolgens komt de spits niet door de keuring. Resultaat: geen transfer. En nu, tja. We maken de woorden nog één keer vuil aan de Russen.

Want Matavz kreeg ‘code rood’ van de arts van de Russen. Onafhankelijke artsen stelden echter dat de spits gewoon fit is. Rubin durfde het echter toch niet aan. Het liet vervolgens nooit meer iets weten aan PSV.

“We hebben alleen een briefje gehad, waarin stond dat Tim niet door de keuring was gekomen en dat daarmee de ontbindende voorwaarde van kracht was”, aldus Brands. “Normaal gesproken heb je in zo’n situatie onderling overleg, maar we hebben nooit meer wat gehoord. Het heeft geen zin om de transfer nog af te dwingen, maar het is een vreemde gang van zaken.”

Nieuw prooi
De Russen trekken zich niets aan van de mening van Brands en heel PSV. Vandaag werd bekend dat een nieuwe prooi gevonden is: Burak Yilmaz. Een delegatie van Rubin Kazan onderhandelt momenteel in Istanbul met Galatasaray over de transfer.

De acht miljoen van Matavz gaat dus niet naar Eindhoven, maar naar Turkije. En communiceren, ho maar. Wat een bizarre club dat Rubin Kazan.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>