Hendrix naar Engeland?

(foto: @JorritHendrix)

Hij zit pas sinds dit seizoen officieel bij de A-selectie, maar maakte al heel wat speelminuten. En daarin imponeerde hij behoorlijk. Jorrit Hendrix laat dit seizoen zien dat hij een groot talent is. En mogelijk wordt dat beloond.

Het grote Manchester United ziet in de centrale verdediger de ideale opvolger van huidig captain Nemanja Vidic. Die kondigde eerder deze week aan dat hij de industriestad in juli verlaat. Voor Hendrix loert dezelfde weg die Jaap Stam ooit bewandelde.

SportDirect News maakte zondag bekend dat Manchester United de jonge Hendrix in de gaten houdt. De negentienjarige verdediger/middenvelder wordt bij de club van Robin van Persie en Alexander Büttner geroemd vanwege zijn veelzijdigheid.

Komende zomer zou Hendrix al kunnen verkassen. PSV zou flink kunnen cashen aangezien de verdediger nog een contract tot 2017 heeft lopen.

Wat vinden jullie? Moet Hendrix de stap nu al maken of nog één à twee jaar bij PSV zijn talent waarmaken? Reacties zijn meer dan welkom.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>