Hiddink, wat een held!

Wat een heerlijk nieuws gisteren: ‘Mister PSV’ Guus Hiddink keert terug op het oude nest. De 67-jarige Gelderlander gaat de huidige staf de rest van het seizoen ondersteunen en adviseren. Wat een geweldig gebaar van de succesvolle coach. Een echt PSV-hart. 

“Het gaat me aan het hart dat het niet goed gaat met PSV. Er zitten nog jongens in de staf met wie ik destijds nog gewerkt heb”, aldus Hiddink vrijdag.

Achtergrondrolletje
Hiddink zal een rol op de achtergrond gaan vervullen. Hij zal minimaal één keer per week aanwezig zijn op het trainingscomplex, maar zit niet op de bank tijdens de wedstrijden. Vrijdag al bleek dat het clubicoon een goede keuze maakt toen hij op de Herdgang was: “Je merkt dan meteen dat spelers naar hem toe gaan voor advies. Zelf heb ik als speler ook ontzettend veel van hem geleerd. Als iemand als Guus de bereidheid toont om te helpen, zou het niet slim zijn om daar geen gebruik van te maken. Zijn komst doet dan ook niets af aan de samenstelling van de huidige technische staf”, aldus Cocu.

Maar nog meer goed nieuws: de coach treedt stiekem toch naar de voorgrond:


Wat een verademing. Met een goed gevoel het weekend in. Vanavond Twente verslaan zou het helemaal compleet maken. Laten we het hopen.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hiddink, wat een held!

 1. Hahaha

  Mischien komt van Harry van Raaij ook 1 keer in de week langs hahaha

    /   Reply  / 
 2. Mark78

  Nou het is geen mister psv, hij heeft zijn successen gehaald (het grootste succes met oud-Ajax) maar voornamelijk in het buitenland. Thijs tuurlijk is het leuk dat Hiddink er nu voor een korte periode bij is, maar heeft dat nog nut? Kampioen worden ze niet meer. Volgend seizoen is hij bondscoach, de huurlingen vertrekken weer en dan moet Cocu het weer zelf doen? Iets waar hij duidelijk jammerlijk in faalt? Ondanks de dure selectie mede mogelijk gemaakt door de gemeente Einhoven?

    /   Reply  / 
 3. Mark78

  Nou oogje, volgens mij zijn er voldoende reacties. Ook je vorige post over het zogenaamde gebrek aan reacties lijkt weer totaal onzinnig, zielig en treurig…. Je hebt hier jarenlang verkondigd dat je gelijk had en je had geen enkele medestander, op dit blog, op het voetbalblog en psvblog, jij had kennelijk in jouw beleving alle gelijk van de wereld. Nu zijn we wat verder en nu blijkt dat alle mensen die het toen al niet met je eens waren gewoon gelijk hadden, psv doet het slechter dan ooit. Psv heeft met de 100 miljoen van de gemeente nog steeds niets gepresteerd en er staat nog steeds geen eigen jeugd. Ik ben benieuwd met voor excuusje je nu weer komt, maar voorlopig ben je het lulletje met veel tekst, maar zonder onderbouwing. Dag lulletje!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>