Ziekenboeg zo goed als leeg

(foto: @PSV)

Goed nieuws op de woensdagmorgen: de selectie is zo goed als helemaal fit. Een unicum dit seizoen: nog niet eerder had Cocu de beschikking over een fitte groep. Daarmee heeft de coach met het oog op het restant van de – tot op heden teleurstellende – competitie voldoende mogelijkheden om te switchen.

Aanstaande zondag kan Philip Cocu alweer beschikken over Jetro Willems. De linksback, die zaterdag het enige doelpunt scoorde in de wedstrijd tegen AZ, werd kort na rust vervangen met een hamstringblessure. Het leek erop dat de jonge back even ‘out’ zou zijn, maar hij kan gewoon spelen tegen RKC Waalwijk. Een wondertje dus. Ook Bryan Ruiz is fit genoeg. Hij hield aan PSV-AZ een bovenbeenblessure op.

Wijnaldum
Niet alleen Ruiz en Willems trainden dinsdag volledig met de groep mee. Ook Van Ooijen, Matavz, Tamata en Wijnaldum (!) deden mee. Voor Wijnaldum lonkt binnen twee weken een rentree. Goed nieuws dus! Een volledig fitte selectie, een tweede spits erbij en aanvoerder Wijnaldum die terug is! Wie weet waar dit seizoen eindigt…

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>