Mark van Bommel wordt assistent-trainer B1

(foto: @markvanbommel6)

He’s back! Ruim een half jaar na zijn afscheid bij PSV, treedt Mark van Bommel weer in functie in Eindhoven. De middenvelder, die in juli stopte met voetballen, wordt assistent van PSV B1-trainer Jürgen Dirkx. Ook gaat Van Bommel aan de slag bij Oranje-17 als assistent-trainer.

Bij PSV en de KNVB hoopt hij ervaring op te doen. Voor Van Bommel ligt een mooie trainerscarrière in het verschiet. Na Philip Cocu loert er dus een nieuwe toekomstige hoofdtrainer die in Eindhoven tot twee keer toe furore maakte.

Wat vinden jullie?

Huub Stevens moet blijven

  • Ja (50%)
  • Nee (38%)
  • Weet niet (12%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>