PSV gelukkigste in spektakelstuk.

De gelukkigste, dat is de enige manier om ons te omschrijven. Want beter dan Feyenoord waren we niet. Aan een wedstrijd die niet per se heel goed, maar wel heel aantrekkelijk was, houden we dus drie punten over. Dat leek na de 1-0 kort voor rust van Toivonen, en al helemaal na de 2-0 van Mertens, geen bijzondere constatering. Maar Fernandez, die helemaal niet meer op het veld thuishoorde na een kopstoot jegens Marcelo, was twee keer alert bij dramatisch verdedigen van onze zijde. Twee voorzetten aan de kant van de net ingevallen Pieters werden vrijwel moeiteloos binnengefrommeld, terwijl ons centrale duo er naar keek. Een slim momentje van Matavz stelde Labyad kort voor het einde van de wedstrijd toch in staat om het duel te beslissen.

Terecht wel, want zonder hun spits waren we nooit meer in de problemen gekomen. Maar het arbitrale trio zag het niet, waardoor de fout van de doelpunten bij de verdedigers (en de wederom matig spelende Strootman) komt te liggen. Voor de 13e (!) keer op rij wist PSV dus niet de nul te houden, en dat is voor een kampioenskandidaat natuurlijk schandalig. En nee, dat valt niet alleen Rutten aan te rekenen, want hij heeft al zijn verdedigers wel getest; niets werkt. En zo komt mijn voorspelling aan het begin van het jaar uit: PSV kocht een lading doelpunten, maar maakte zichzelf (door twee aanvallende middenvelders op te stellen) achterin nog kwetsbaarder dan het al was. Dit soort uitslagen zijn dan ook niet verrassend.

Omdat Twente na alweer een matige wedstrijd ook wist te winnen, evenals Ajax, loopt PSV voorlopig alleen maar uit op Feyenoord. Daar komt nog AZ of Heerenveen bij, die spelen op dit moment tegen elkaar. Ik kan wel weer zeggen dat het echt beter zal moeten om kampioen te worden, maar dit PSV kán blijkbaar gewoon niet beter. Week in week uit speelt PSV tegen mindere selecties, en nooit beslissen ze het duel in het eerste uur. Dat is een tragisch gegeven, en mijn gevoel zegt wel dat dit met Advocaat of Van Gaal anders zou zijn.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “PSV gelukkigste in spektakelstuk.

 1. Dopie1

  Je krijgt wel steeds minder bezoekers. Moet je niet eens iets gaan doen aan de stemming van je berichten? Het lijkt wel steeds negatiever te worden.

    /   Reply  / 
 2. joop

  duw in de rug en het was 3-2….goed stukkie hoor.

    /   Reply  / 
 3. Hahaha

  Spektakelstuk?

    /   Reply  / 
 4. Hahaha

  Vandaag was het weer spektakel in het Philips stadion dit keer was Twente het gelukkigst. Deze wedstrijd deed me denken aan de wedstrijd tegen Ajax in 2007 1-5.

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   Twente het gelukkigst ?man man je hebt er echt geen kijk op hersenloos figuur /wat heeft ajakkus er mee te maken ……..denk het niet ! dit was nou een topwedstrijd ! jouw ajAKKKUS komt er nog achter straks in de hel !! woehaaaaa !FORZA TWENTE !!!

     /   Reply  / 
   1. PAUL

    welkom in de hel,nou,vraag dat maar aan excelsior of herrencles,of vitas.whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

     Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

       /   Reply  / 
     1. twenteforever

      zielig stuk vreten ! tijd voor een ip ban …….wordt vervolgd !

        /  
     2. paul

      PSV IS NOU OP ZOEK NAAR DE SCHAT VAN BASSIE EN ADRIAANBANAAN,kunnen ze nog betere spelers kopen,tot in het hiernamaals toe.allemaal weggegooid geld.whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        /  
  2. PAUL

   TJONGE TJONGE,PSV VERLOREN VAN DE TWENTEDAMES VOETBALAFDELING,OF BETROF HET HIER KORFBAL OP EEN VOETBALFELD.

     /   Reply  / 
 5. Meersche Helden

  Mertens had het vorige week over de kampioenswedstrijd en dat was het! Vandaag speelde PSV alweer alsof het de voorbereiding van het volgende seizoen was…

    /   Reply  / 
 6. twenteforever

  awel drieske waar zijt ge nou met uwen grote bek ? welke kampioenswedstryd bedoelde ge ? oh die tegen twente had ge vergeten ?
  Och arm tuinkabouterke ge kunt het ook niet helpen he ,ge zijt toch een echte bels he >?

    /   Reply  / 
 7. Hammer

  IK snak naar iemand met inzicht tijdens de wedstrijd, durf te wisselen.

    /   Reply  / 
 8. paul

  als ik psv en twente was zou ik maar heerlijk de e.l.uitgaan,ANDERS WOR ajax kampioen

    /   Reply  / 
 9. Ron

  Geen verslag van PSV- Twente… Of dachten jullie ook al dat de kampioenswedstrijd gespeeld was??

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>