Timothy Derijck over zijn overgang.

Timothy Derijck heeft zojuist een contract getekend van minstens vier jaar bij PSV. Goed dat we alle jonge talenten in ieder geval langdurige contracten geven, zodat we ze niet halverwege het contract moeten opwaarderen met een riant salaris. Dit zei Timothy er zelf over: “Toen Karel (Jansen, zaakwaarnemer, red.) de naam PSV noemde, voelde ik meteen de kriebels in mijn buik. Dit was waar ik eerlijk gezegd lange tijd op hoopte. Er hebben de afgelopen tijd heel veel clubs interesse in me getoond, maar telkens klopte het ideale plaatje zoals ik me dat had ingeprent net niet. Karel benadrukte dat ik geduld moest hebben. En dat is nu echt uitgekomen. PSV is voor mij de stap die ik zocht.”

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>