Uitslag poll: ‘PSV komt ver in EL’.

De bezoekers van deze site zijn positief over de kansen van PSV in de Europa League, en waarom ook niet? Echt grote clubs zitten er niet bij de laatste acht, en met Benfica hebben we niet de zwaarste loting te pakken. Eén op de vijf denkt toch dat we deze ronde niet overleven, nog eens 20% denkt dat over de halve finale. Positieve signalen dus, al moeten we wel ernstig rekening houden met de subjectiviteit van de onderzoekers hier.

Hoe ver komt PSV in de Europa League?

  • PSV wint de Europa League. (43%)
  • Halve finale (20%)
  • Kwartfinale (19%)
  • PSV verliest de finale. (18%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>