Afellay kritisch op PSV.

Afellay heeft een uitspraak gedaan die wij allemaal heel goed kunnen volgen, maar die toch wat pijnlijk is om te horen. Over zijn nieuwe club Barcelona: “Er is altijd iemand beschikbaar, om de bal aan af te geven. Bij PSV kreeg ik vaak het verwijt teveel te lopen met de bal, maar ik moest wel. Ik had vaak niet veel andere opties.” Dat is natuurlijk zo, en inderdaad, Engelaar is geen Xavi, maar ik vind dat je wel bij je roots moet blijven. Iedereen weet dat hij gelijk heeft, dus laat het lekker achterwege en vertel nog een keer hoe blij je bent bij Barcelona. Daar worden wij namelijk ook blij van.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Afellay kritisch op PSV.

 1. Hammer

  wat een gelul, Ibi is gewoon een gras maaier/centen zoeker. Ging bij PSV alleen voor eigen succes. maar het is wel een fijt dat in het midden en voorin niemand weet hoe die elkaar moeten aanspelen. of te wel er is geen visie onder die spelers om samen de bal er in te krijgen

    /   Reply  / 
 2. John

  Hammer,
  bovenal vind ik je reactie nergens op slaan. Duidelijk heb je of weinig wedstrijd van PSV toen Afellay er speelde gezien of je hebt net zoveel verstand van voetbal als je van de Nederlandse taal hebt met je fijt!

    /   Reply  / 
  1. Hammer

   slecht reactie, niet goed onderbouwd, dus jij beweerd dat in het midden en voorin iedereen weet hoe die elkaar moeten aanspelen?

     /   Reply  / 
 3. Monique

  Natuurlijk kan hij die bal goed kwijt daar als hij vijf minuten in mag vallen bij een 3-0 voorsprong.

    /   Reply  / 
 4. Jezzah

  John,voordat je anderen aanspreekt op de Nederlandse taal moet je eerst zelf je reactie goed kritisch bekijken want je slaat de plank wat dat betreft goed mis.
  On:Ik denk dat Ibi inderdaad eerst een zelf goed moet realiseren dat PSV geen Barca is en hij invalt als het spel al gespeeld is en er legio afspeelmogelijkheden zijn.

    /   Reply  / 
 5. ibiii

  jongens… de waarheid is hard he? het is gewoon wel waar en hemi s het echt niet om het geld te doen hoor, als barca dezelfde club geweest was maar met evenveel geld voor ibi als bij psv dan gaat hij nog steeds naar barca omdat dat gewoon beter is en ziin grote droom… en verder valt hij best veel in hoor? en ohja ibi moest idd wel veel lopen bij psv :/

  nu maar w8ten op reis op topvorm en berg die uit zijn dipje komt…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>