Nieuwe sfeergroep: West Ambiance!

Omdat Oost nogal overheersend is in ons stadion moedig ik van harte aan dat er een nieuwe sfeergroep op West gestart is. Hier volgt een oproep van hun kant om jullie hulp tijdens de volgende wedstrijden:

Voetbal is passie. Passie voor de spelers, prestaties, de hele club. Passie voor het zoveelste kampioenschap, passie door de vriendschappen die in het stadion ontstaan. Deze passie willen we op volle kracht uiten in het stadion, ook op de West tribune. Daarom zijn we een nieuwe sfeergroep begonnen, West Ambiance. Door middel van sfeeracties, zowel d.m.v. spandoeken etc. als vocaal, willen we de sfeer op de west tribune optimaal maken. Tijdens de wedstrijd PSV-Heerenveen dit seizoen, hadden we onze eerst sfeeractie, tevens bekendmaking van onze groep. De komende tijd staan er nog veel sfeeractie voor de deur! Hierbij kunnen we alle hulp gebruiken.

Zin en tijd om onze sfeergroep te helpen? Neem eens een kijkje op de website http://www.westambiance.nl

Op naar een fantastische tweede seizoenshelft met een kolkend stadion!

West Ambiance

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe sfeergroep: West Ambiance!

  1. John

    Na-apers die PSV supporters. Bah.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>