Spelersnieuws

Een aantal korte berichten:

Omniworldspeler en PSV-huurling Genéro Zeefuik wil volgend seizoen graag hogerop. “Het hangt van PSV en van mijn zakenwaarnemer af. Wat wil de club en waar komt mijn zaakwaarnemer mee? Voorlopig weet ik niks alleen dat ik hogerop wil. Het is dus even afwachten.”

Rechtsback en tribuneklant Jan Kromkamp is niet tevreden over zijn rol in het huidige seizoen. “Het is tot nu toe een rotjaar geweest voor mij, met veel blessures en veel pech. Enerzijds snap ik de trainer dan ook wel, maar ik heb er ook moeite mee.”

Ex-PSV’er Ronaldo maakte gisteren zijn rentree op de voetbalvelden, en kopte gelijk een microfoon weg.

En de transfer van André Ooijer is nog steeds bijna rond.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spelersnieuws

  1. johnny

    kom op jongens de supporters zitten te wachten op nieuwe en goede versterking en geen trugkeer van spelers zoals jan v of h of zo’n ooijer laat het verleden rusten en ga met goede spelers weer meedraaien in de europese voetbalwereld veel belangerijker allemaal en leer van de ervaring van dit jaar want het was niet zo best dus vernieuwing is geboden! b.v.d tot ziens in het stadion

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>