Eendracht maakt macht

Mooie woorden van Jan Reker gisteren op de eerste voetbaldag van het nieuw jaar. “Als club hebben we vertrouwen in spelers en technische staf. Daar kan geen misverstand over bestaan. Een vrouw kan ook niet half zwanger zijn. Je bent dat of je bent het niet. Datzelfde geldt voor het vertrouwen dat wij hebben in spelers en staf. We kunnen moeilijk ontkennen dat de resultaten in de eerste helft van de competitie een beetje tegenvallen, maar de blik moet eensgezind zijn gericht op een goede tweede helft van het seizoen.”

Eensgezind richting de tweede helft van het seizoen.. Maar waarom vallen de supporters hier nu buiten?

Ik kan begrijpen dat het voor PSV op dit moment beter is om in Spanje te trainen en te voetballen. De eenvoudige wijze waarmee het supportersfeest aan de kant wordt geschoven schiet mij echter in het verkeerde keelgat. De woede van de supportersvereniging kan ik me dan ook voorstellen. PSV kan de steun van zijn supporters in dit seizoen goed gebruiken, en het is ongepast de achterban nu op deze manier zo te schofferen.

PSV is ten aanzien van de supporters het jaar slecht begonnen. Hopelijk heeft de Spanje-trip wel zoveel succes dat er straks met frisheid aan de eerstvolgende wedstrijden begonnen kan worden. Wellicht zullen de PSV-supporters de blamage van het missen van het supportersfeest dan vergeten.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>