PSV kijkt in alle rust naar chaos in Amsterdam.

Wat is het toch heerlijk gemoedelijk hier in Eindhoven. Ach ja, het voetbal is niet altijd even goed, en we hebben er wel eens een vervelende speler tussen lopen, maar wat een bestuurlijke rust in vergelijking met Amsterdam. Het komische is dat toen het nog niet zo heel onrustig was bij Ajax, namelijk in januari, Tiny Sanders al een paar mooie verwijzingen naar de hoofdstad gaf. Zo zei hij: „Wij prijzen ons gelukkig dat de veranderingen hier in relatieve rust verlopen.”

Of wat vind je van deze: „Met oud-voetballers in het bestuur schijnen we overigens in het land iets losgemaakt te hebben. Niet de eerste innovatie vanuit de regio Eindhoven. Voor uw informatie: wij hebben ook ex-topvoetballers in de directie, de scouting, supportersbegeleiding etcetera.” En met een kwinkslag naar Cruijff: “Toen ik laatst Willy van der Kuijlen op de gang tegenkwam, zei ik: ‘wat hebben wij het met jou toch getroffen’.” Teksten van een paar maanden geleden, maar nog zo up to date. En grappig.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “PSV kijkt in alle rust naar chaos in Amsterdam.

 1. Huub

  Zal het maandag ook nog rustig zijn in Eindhoven?

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Bij een verliespartij of winst niet, bij gelijkspel denk ik wel ;)

     /   Reply  / 
  2. twenteforever

   als psv ooit kampioen wil worden moeten ze snel afscheid nemen van fredje R,.

     /   Reply  / 
 2. John

  Ik denk dat psv door twente wordt weggespeeld. Leuk voor Fred en Eruk

    /   Reply  / 
 3. John

  Weggespeeld denk ik ook weer niet maar PSV zal het erg zwaar krijgen in de wedstrijd tegen Twente, maar ook daarna zal elke wedstrijd een finale zijn tot aan het einde van het seizoen (lekker cliché).

  Rust is er nu in A’dam natuurlijk niet en die zal er nooit 100% zijn, maar ik ben bang dat op de lange termijn Ajax met kop en schouders boven de rest van Nederland uit gaat steken.

  Maar goed dat zijn zorgen voor de toekomst, eerst aanstaande zaterdag een goed resultaat tegen de mannen uit Enschede proberen te halen.

    /   Reply  / 
  1. 28

   Wij de tribune-tukkers gaan in elk geval zorgen voor een fanatieke ECHTE BOEREN sfeer! En op het veld kan psv idd rekenen op dat ze het vuur heel nauw aan de schenen wordt gelegd.. Twente zal een coupe proberen te beramen richting het kampioenschap.. het wordt spannend en om af te sluiten met een eeuwenoud cliche: Dat de beste moge winnen!

     /   Reply  / 
   1. Jona Auteur

    Volgens mij beraam je een coupe tegen de zittende macht, en volgens mij zijn jullie dat nu zelf ;)

      /   Reply  / 
  2. Paul

   Nee joh, de magie is bij Ajax minder als vroeger. Er komen ook vast nog wel vette jaren voor Ajax, maar niet meer zoals vroeger. Dat kan in het huidige voetbal niet meer. Twente, PSV, AZ en misschien ooit groningen en utrecht groeien daar te hard voor.

     /   Reply  / 
 4. Psvfan

  Ik denk dat psv altijd wel bestuurlijk zijn zaakjes redelijk op orde heeft gehad….de amsterdamse cultuur en vooral bluf voert de boventoon daar bij Ajax..allemaal betwetertjes met een grote mond die zich te groot voelen om te luisteren naar anderen en echt samen te werken. Gelukkig heeft psv een andere clubcultuur…en daar ben ik als psv fan blij mee!!

    /   Reply  / 
 5. KLAAS

  twente-psv————21-0

    /   Reply  / 
  1. Voetballiefhebber

   Wat een ongelofelijk domme opmerking Klaas, waar slaat dat nou op?Als je geen normaal gesprek hier kan voeren donder je maar op naar je eigen blok/

     /   Reply  / 
   1. twenteforever

    oorzaak drank !

      /   Reply  / 
 6. ed apeldoorn

  heey kut vlaaien waneer komen jullie de taart bezorgen voor vak p kan twente vast beginnen met koffie met gebak voor de overwinning vanavond

    /   Reply  / 
  1. GJ

   trek je niks aan van hem hij verziekt elke blog

   no life!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>