PSV heeft op één na beste imago van Nederland.

Ach ja, in het kader van de subprijzen heb je in Nederland de strijd om het beste veld, de beste jeugdopleiding en.. het beste imago. En hoewel er waarschijnlijk meer mensen zijn die een hekel hebben aan Ajax dan fan zijn van Ajax staan zij toch bovenaan. Maar voor hun imago is het natuurlijk wel goed dat daar zo’n interne rust heerst. Op de derde plaats staat de (tot de rode kaart van Douglas) sympathieke Twentse concurrent, en daar tussen staan wij dus. Wat niet echt belangrijk lijkt, alleen hangen wel de tv-gelden er vanaf. Vorig jaar stonden we overigens ook op de tweede plek, naar het schijnt..

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV heeft op één na beste imago van Nederland.

 1. Paul

  heb je het hier nou over imago of over populariteit?

    /   Reply  / 
 2. ander oog

  Imagometing is wel van voor de huidige ellende bij Ajax. Publieksonderzoek vindt zelfs al in oktober plaats als iedereen nog redelijk optimistisch is.

  In zo’n onderzoek zitten ook uitslagen als dat 99 procent van Ajax heeft gehoord en 96 procent van PSV heeft gehoord. Van die 3 procent die wel eens van Ajax heeft gehoord maar niet weet wat PSV is mag je je ernstig afvragen in hoeverre ze dan iets van Ajax weten en belangrijker in hoeverre ze daadwerkelijk een wedstrijd of samenvatting zouden kijken op TV.

  Blijft overeind dat Ajax de meeste kijkers trekt. Ook al zijn dit voor een deel kijkers die hopen op een teleurstellend Ajax, dan nog kijken ze naar Ajax.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>