Ook vooronderzoek naar Vertonghen.

Wie zegt dat homofilie in de voetbalsport niet bestaat? Gisteren hielp Marcelo Vertonghen voor een vrije trap in het zestienmetergebied naar de grond, waarop de Belg reageerde met een slag in de ‘roos’. En tot mijn verbazing wordt hij daar nog voor vervolgd ook. Niet uit verbazing naar de arbitragecommissie, maar omdat er zo weinig media-aandacht voor was, i.t.t. Douglas en Toivonen. Maar wel interessant dus om te zien hoe Toivonen en Vertonghen hier uit komen. Laatstgenoemde is dus zowel slachtoffer als verdachte. Super sunday krijgt een boeiend staartje.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ook vooronderzoek naar Vertonghen.

 1. Paul Postuma

  Wat heeft dit met homofilie te maken dan?

    /   Reply  / 
 2. Ron

  Homofilie? Hij aaide hem in de buik, raak ik niet opgewonden van.
  Wat de scheids zei, dit ging over en weer… Die verdediger van jullie hing al een uur om zijn nek.
  Jammer na zo’n prachtige week van buitenlands voetbal, nu weer dit…. Toivonen, Vertonghen, Douglas…. En dan rode kaarten die niet terecht waren. Trainers die zich niet kunnen gedragen. Eigenlijk moeten we ons schamen voor onze helden.

    /   Reply  / 
 3. Koef

  al hangt een tegenstander tien minuten om je nek, afreageren met een stomp is nooit slim en nooit goed te praten. ‘n scheids moet in dat geval gewoon fluiten voor de overtreding van in dit geval Marcelo en Vertonghen ‘beschermen’. Ola is niet zo handig bezig ook al twijfel ik over zijn elleboog. Zijn arm is nauwelijks gebogen en hij wordt enigszins uit balans gebracht.

    /   Reply  / 
 4. Alexander

  De kogel is door de spreekwoordelijke kerk. Voorstel voor Toivonen 4 wedstrijden. Vertonghen geen sanctie doordat PSV geen belastende verklaring heeft afgelegd? Wut?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>