Even genieten van Ruudje.

<object width=”352″ height=”198″><param name=”movie” value=”http://s.nos.nl/swf/embed/nos_video_embed.swf?tcmid=tcm-5-876555″></param><param name=”wmode” value=”transparent”></param><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></param><param name=”allowfullscreen” value=”true”></param><embed src=”http://s.nos.nl/swf/embed/nos_video_embed.swf?tcmid=tcm-5-876555″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”transparent” width=”352″ height=”198″ allowfullscreen=”true” allowScriptAccess=”always”></embed></object>

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Even genieten van Ruudje.

 1. ander oog

  “Van Nistelrooy sluit ook niet uit dat hij ooit nog bij PSV terugkeert. ,,Iedereen weet hoe ik over die club denk. Daar heb ik warme gevoelens voor. En als ik terugkeer zal dat niet zijn om af te bouwen. Afbouwen is voor mij alleen maar wat rondjes lopen. Maar het is erg prematuur om daarover te praten. Ik concentreer me nu op HSV.”

  Het gaat mij er niet eens om dat PSV altijd kampioen wordt. Wat dat betreft heeft PSV in jaren waarin Ruud, Luc of Cocu speelde ook menig prijs gemist. Maar ik voel een diepe trots dat ik me thuis voel bij een club waar deze spelers zich ook thuis voelde en nog steeds voelen. Alleen het idee dat Ruud ooit weer voor PSV zou spelen geeft me een natte droom. Ik ben normaal iemand die zoveel mogelijk de nuance zoekt. Maar van dit soort berichten wordt ik wild. :) :) :)

    /   Reply  / 
 2. EindhovenGays

  Ik wist wel dat er veel gays in Eindje wonen haha.
  Natte dromen over v. Nistelrooij. Ga lekker pagga slaan jonguh ;)

    /   Reply  / 
 3. pietje-puk+psv-fan+gomes-fan+2011

  fred rutten ????
  wij willen nu dat doelman gomes komt bij psv ga hem halen bij de spurs en dan kampioen worden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>