PSV heeft Suarez niet bepaald gespaard.

Op verschillende sites lees ik nu het enigszins verwijtende bericht aan het adres van PSV dat de club wel heel nadrukkelijk tegen Suarez heeft gepleit bij het bijtincident. Cees-Rein van den Hoogenband stuurde het medisch dossier, inclusief foto’s van de beetwond naar de KNVB. Daarnaast zijn er belastende verklaringen binnengekomen van in ieder geval Otman Bakkal en Ibrahim Afellay.

Persoonlijk vind ik dit totaal niet verrassend: je ziet wel eens dat spelers ontkennende verklaringen geven (Dereijk over de elleboog van Berg bijvoorbeeld) maar dat zal tussen PSV en Ajax, en dan zeker bij zo’n actie, toch echt niet gebeuren. Dit kan je PSV dan ook echt niet kwalijk nemen. Overigens wel benieuwd naar die foto’s…

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

25 Reacties // Reageer

25 thoughts on “PSV heeft Suarez niet bepaald gespaard.

 1. Ron

  “goh, wat vreemd dat die spelers elkaar steunen”!!!?
  http://www.youtube.com/watch?v=34DGtPNM6TQ
  Ja Enoh wel vorig jaar… Maar matennaaiers en zuigers van PSV dus niet! Kijk Jona dat bedoelde ik nu!!

  Ik heb nog steeds geen antwoord op het het gestrekte been van ibra en het moment bij 3 minuut 21…
  http://www.youtube.com/watch?v=ns4VhH1Y7Bw
  Gezien wat Bakkal doet??? Nou kom, ik wil nu wel es reacties horen…

    /   Reply  / 
  1. Marc

   Het is inderdaad niet leuk voor Suares om geconfronteerd te worden met z’n eigen gedrag…..

   En de frustratie begrijp ik best bij de 020 aanhang, maar welke domme idioot haalt het in z’n hoofd om iemand te bijten!!

   Doe je zoiets op straat kom je er slechter vanaf bij de burgerrechter!

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Het bijten wordt ook niet goed gepraat, integendeel… Maar waar we het over hebben zijn die 2 matennaaiers… Die zich zelf OOK gedroegen als blagen.
    Op school vroeger had je altijd van die gastjes, die met zn tweetjes bleven uitdagen en ja, dan konden ze een klap verwachten. Dus die 2 Ali’s moeten nou niet net doen alsof ze zelf niets deden. Ze vroegen gewoon om een klap op het gezicht! Heb je het linkje aangeklikt en eerlijk geoordeeld? En dan durft Kraay Jr te zeggen dat Bakkal een nette en integere jongen is! Nou die beelden bewijzen anders en ik ben benieuwd of er hier een PSV-er ook eerlijk (JA EERLIJK) durft te antwoorden

      /   Reply  / 
   2. Ron

    Welke domme idioten durven zich zo aan te stellen, koprol met flikflak, gestrekt been en duidelijk de noppen in de voet te zetten (2x) in een halve minuut, dappere gasten.. Moet ie in spanje es durven, dan kan ie s’avonds nog vloeibaar voedsel eten met dat kinderhoofdje van hem!

      /   Reply  / 
    1. GRUUNTEKUT

     was een koekje van eigen deeg wat afellay deed,S(o)arez doet dit minimaal 3 keer per wedstrijd,en over matennaaien gesproken bij elke overtreding staat ie met zijn hazetanden te zwaaien en zwieren en de de scheids te beinvloeden dat het rood moet zijn ipv geel,nee een heel irritant menneke die soarez,hoop dat ie mooi opflikkert in de winterstop.Helemaal niets in amsterdam.

       /   Reply  / 
     1. Ron

      Het is Suarez, dus das een.
      Ja, Suarez kan ook heel irri zijn, en het leek vorig seizoen goed te gaan, maar hij slaat nu weer es door en die weekjes vakantie zullen hem goed doen. Kijk, ik durf dat best toe te geven want het is waarheid.
      Maar koekje van eigen deeg? Daarmee suggereer je dat Appelvlaai (tja ik kan nu niet achter blijven) dus noooooit wat doet? Kijk het fragment is terug:
      - gestrekt been (rood!!)
      - schwalbe om een kaart aan te naaien
      - zn bedmaatje gaat meerder malen op de voet staan, en dan vies doordrukken, tja in sommige culturen lijkt het de gewoonte om altijd met zn tweeën te komen.
      - 2 elleboogstoten tegen Enoh die naderhand nog zo sportief is om hem vrij te pleiten. En nu helpt meneer de aanvoerder zn maatje wel met alles op papier te zetten… Is toch wel wat feitjes vergeten he??? Dat heet matennnaaien!!
      - “helemaal niets in A’dam… 5x 5x… (meneer denkt in zn eentje het kampioenschap binnen te hebben gesleept tegen 1 tegenstander)
      - zn eigen club afbranden omdat zn huidig holmaatje plots aan Ajax wordt verkocht en maakt zelfs opmerkingen dat ie dan ook weg wil.. Helaas lukt het hem dit niet want geen enkele club is geïnteresseerd.
      Kom jij nu es met feiten
      Koekje van eigen deeg??? Nee, die gast heeft het altijd al tegen Ajax gehad, en dit duidelijk laten merken

        /  
  2. witte

   Bij mij weten is het zo dat tv-beelden alleen niet genoeg is om iemand te schorsen. (zie studio voetbal 21 nov 22:10). Enoh heeft toen wel degelijk een schriftelijk verklaring moeten afgegeven. Dat is namelijk verplicht.

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Klopt, maar hoe belastend zijn de gegevens. Enoh heeft het neutraal gehouden.
    De 2 vrienden zeiden voor de camera er geen woorden aan vuil te willen maken.. Doe je nou dan niet zo mooi voor en zeg het gewoon eerlijk! Daar heb ik moeite mee… Ooooh die Bakkal is zo’n goeie nette gozer en slim en weet ik het wat. Hans Kraay jr. bij Pauw en Witteman.. Nou, als ze beelden goed hadden bekeken zag je dat er meerdere schuldigen waren. Maar goed, ook de fans vinden dit moeilijk toe te geven

      /   Reply  / 
  3. Dirk

   Ja het gedrag van Suares stond al heel lang op ontploffen. Dus als daar niks aan gedaan (Jol en staf) kan je een uitbarsting wel verwachten. De afgelopen weken is het bij elke bal zwaaien met zijn armen g.dveren op de scheids, lijnrechters en medespelers en alleen hij kon iets goed doen. Maar dit lukte nooit!!! Hahahaha.. dat dit gepikt is door de scheidsrechters snapte ik al niet. Nu was de solicitatie Kanibaal voetballer vrij bij Ajax en dan ontploft de bom. vervelend maar dan moet je geen PSV aan gaan kijken want de problemen liggen nog altijd bij de gezonde club Ajax!!! Succes uit te VVV zou ik zeggen… uitslag 2-1.

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Leren ze bij jullie lezen?
    Jol had eerder moeten ingrijpen, en is medeschuldig! Hoofdschuldige blijft Suarez zelf.
    Maar durven jullie nou niets te zeggen op de actiesssssssss (ja meerdere) van die laffe Bakkal!? Dat is dus wél normaal?
    Echt, geen enkele PSV-er durft het aan..
    De KNVB heeft de acties van Bakkjal ook bekeken… Jammer dat Ajax geen verweerrapport heeft geschreven dan was ie ook het haasje geweest.
    Ajax heeft dit bewust niet gedaan omdat anders zou LIJKEN dat Ajax het gedrag van Suarez zou bagatelliseren en dat wilde men niet!
    Misschien is dat es een voorbeeld voor die “gezonde” club PSV?

      /   Reply  / 
   2. John

    Goh, dus VVV kan wel winnen en PSV niet? Zegt genoeg over Rutten.

      /   Reply  / 
   3. Ron

    Ik zeg niets!!!! ;)

      /   Reply  / 
 2. Ron

  Klopt Jona wat je hier boven schrijft! Precies zoals je het zegt… Tussen PSV en Ajax niet, maar tussen Ajax en PSV namelijk wel!! Enoh heeft toen wel geprobeerd om Affelay vrijgesproken te krijgen.
  Schiet me plots een liedje over Marokkanen te binnen!

    /   Reply  / 
 3. R.

  Een arts levert een verklaring in, vergezeld van foto’s om zijn bevindingen te staven. Die foto’s laten iets zien. Namelijk de bijtafdruk van een ajaksied op het sleutelbeen van een PSV’er.
  Op de tv-beelden was duidelijk te zien wat Suarez deed, dus dát het gebeurde weet ook iedereen al. En dan is ineens niet Suarez een klootzak, maar de arts?
  Iedereen die zo redeneert heeft echt een kroonsteentje los in de bovenkamer. Ongelofelijk, wat een ei ben je dan….

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Dan kun jij niet goed lezen!!! Die schorsing is terecht en Suarez heeft geen recht op een slachtoffer rol, want bij hem zat dat steentje boven los! Heb ik meerdere malen gezegd…
   Maar je moet Bakkal nu ook beoordelen en die ander matennnaier:
   http://www.youtube.com/watch?v=ns4VhH1Y7Bw
   Kijk bij bv 3:20…
   Kijk naar het gestrekte been van Affelay (voor zo’n actie kreeg Suarez vorig jaar TERECHT rood). De duikeling… en het moment bij 3;20.
   En die 2 gasten gaan het op papier zetten… En eerst zeggen ze dat de beelden genoeg zeggen. Ze hadden een voorbeeld kunnen nemen aan ENoh vorig seizoen, die hield wél zijn mond dicht!
   Zonder die verklaring van 2 jochies was Suarez toch wel veroordeeld, wat nog steeds terecht is…
   Het gaat me totaal niet om de schorsing, het gaat me om het matennnaaien van die 2 kleuters. Van Affelay wist ik het wel, die is altijd gefrustreerd maar van Bakkal had ik het nooit gedacht.
   Kijk het fragment na de beet maar es… Die lach! Got you!

     /   Reply  / 
  2. Ron

   Nu goed lezen voor je mij voor ei uitmaakt!

     /   Reply  / 
 4. grombie

  EI GA TERUG IN JE DOP

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Net zo volwassen als die 2 matennaaiers!!

     /   Reply  / 
   1. witte

    Ron, zet aub je ajax bril af.

      /   Reply  / 
    1. Ron

     Zet jij je psv bril dan af?
     Ik heb meerdere malen gezegd dat Suarez de straf verdiende, zelfs misschien wel meer! En dat zijn actie super som en super smerig was… Maar heb jij nou het linkje zonder PSV bril aangelikt en bekeken? Doe en durf dat nou es.
     Zie je wat Bakkal doet? Ja of nee? Zie jij het gestrekte been? Ja of nee.. Zie jij de duikeling?
     Kijk dit zegt de KNVB:
     -
     Geachte heer / mevrouw,
     -
     Hartelijk dank voor uw vraag voor de KNVB.
     -
     Uiteraard zijn ook de beelden van de incidenten van oa. Bakkal en Janssen bekeken door de openbare aanklager betaald voetbal, echter deze vond de beelden niet toereikend voor een vooronderzoek. De openbare aanklager zal doorgaans alleen actie ondernemen bij hele ernstige overtredingen ( excessen binnen het voetbal).
     -
     Met vriendelijke groet,
     KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

       /   Reply  / 
     1. Ron

      Bakkal komt dus goed weg. Ajax had ook ‘gewoon’ een rapport in moeten leveren… Dan was het een schorsing geworden voor Bakkal…
      Hij komt dus erg goed weg!
      Zo, nu mn Ajax bril weer opzetten

        /  
 5. Umur

  Luister Suárez heeft gewoon terecht rood gekregen.
  Bakkal zou vast dingen gedaan hebben waardoor die hem uitloktte.
  Maar daar moet suarez boven staan, maar je bijt niet iemand in zijn nek.
  Daarmee duid hij de situatie van Ajax aan op dit moment.

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Vlgs mij heb je moeite met lezen! Dat wordt hier niet eens beweerd.
   Veel Ajacieden vinden zelfs dat de straf aan de lage kant is.
   Alleen was het een gefrustreerde actie na het zuigen van die 2 kameraden…
   Suarez is een kneus dat ie zover ging maar Bakal verdiend nou ook niet echt een slachtofferrol.. Meer de rol van matennaaier.. denk je nou echt constant ongestraft iemand op de tenen te kunnen gaan staan?
   Jullie blogger noemt het: Slimmer zijn… Ik noem het laffer!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>