Suarez maar liefst 7 duels aan de kant.

Door alle mediacommotie heeft de KNVB zich genoodzaakt gezien om een forse straf uit te delen aan Luis Suarez. Praktisch hetzelfde incident kostte Sansoni een tijdje terug vijf duels, maar aangezien het totaal random is daar (denk aan de straffen voor Reis en Berg) krijgt Suarez nu 7 duels. Daar zit dan wel een voorwaardelijk duel bij die hij nog had staan.

Ajax zal het waarschijnlijk accepteren, om twee redenen: ze willen hun naam niet nog verder achteruit zien gaan, én als ze door gaan procederen komen hun eigen twee duels er mogelijk ook nog bij aangezien het nogal lang kan duren bij de KNVB. Misschien is dit nog wel de grootste winst van de wedstrijd Ajax-PSV.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Suarez maar liefst 7 duels aan de kant.

 1. John

  Ik zie dit niet als winst.
  Zou liever hebben gehad dat Suarez wedstrijd aan wedstrijd zou moeten spelen en zodoende geen enkele pepernoot meer zou raken.

  Nu is hij volgend jaar topfit, fris en kan het slot van de competitie gaan knallen

    /   Reply  / 
  1. Paul Postuma

   Dacht ik ook al, ik denk dat AJAX meer scoort zonder Suarez op dit moment dan met hem. Aan de andere kant zal hij toch niet nog 7 wedstrijden uit vorm blijven (nou ja Sulemjani kan het wel dus het is mogelijk).

     /   Reply  / 
  2. Ron

   Pokke KNVB ook he?

     /   Reply  / 
   1. Paul Postuma

    voor ons was het beter geweest als hij niet geschorst zou zijn.:-)

      /   Reply  / 
    1. Ron

     Want?
     Tja, je moet bij Bakkal en Afelay zijn… de zuigers! Eeeiuw!!

       /   Reply  / 
 2. Ron

  Ik snap nou niet dat je dat de grootste winst van die wedstrijd DURFT te nomen Jona!
  Ik vind nog steeds dat die knuffeljochies hem genaaid hebben en dat lees ik hier tussen de regels door ook.. Schorsing is terecht, maar wat zijn die 2 kleuters blagen zeg! Wat ik al vaker geroepen heb, ze waren lekker aan het zuigen met zn tweetjes.
  De winst had moeten zijn dat jullie 3 punten hadden moeten WILLEN pakken, en dat durfde de trainer niet, volop op de aanval. Daar ligt jullie verlies, geen winst! Het gaat al niet eens meer om voetbal! Jammer…

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Dat gedrag van Afellay had ik allang afgewezen (http://psv.blog.nl/wedstrijden/2010/11/21/de-bekende-opstootjes), dat van Bakkal vond ik de moeite van het noemen niet eens waard. Sterker nog: volwassener reageren op die bijt (wedstrijd en interview) had niet gekund. En ik geloof niet dat de KNVB per se pro-Ajax is maar ik heb me wel geërgerd aan de straffen voor de ‘ellebogen’ van Berg en Reis. Daarom vind ik het ook prima dat Suarez ook eens hard wordt aangepakt. Tussen genialiteit en gekte zit een hele dunne lijn, dat geldt voor allebei (Afellay en Suarez).

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Jona, kijk even hier en laat de herhaling doorlopen, tot ronde 3:20.
    Eerlijk zeggen of je nog steeds vindt dat wat Bakkal deed niet de moeite was, rond de 3:13 lieten ze op eredivisielive zien en dat stelde niet veel voor omdat het mislukte, maar als je verder kijkt zie je gewoon hoe hij doordrukte!!! Eerlijk antwoorden!!

      /   Reply  / 
    1. Jona Auteur

     Ja, ik zat me al af te vragen waar ik moest kijken. Maar nu ik het zie kan ik niet anders concluderen dan dat dit expres was. Vies? Ja. Stuk slimmer dan Suarez? Ja.

       /   Reply  / 
     1. Ron

      Vies ja… SLIMMER? Smeriger heet dat.
      Ik heb al vaak genoeg gezged dat Suarez van mij ook 8 of 9 wedstrijden had mogen krijgen, Ajax heeft zelf ook een statement gemaakt… Maar waar blijft PSV in dit kleutergedrag? Bijten, voetje stampen terwijl de juf eeeeeh… scheids het niet ziet.
      Man, het zijn toch kerels? Uitdelen en incasseren… Ook suarez…
      Maar nee, Bakkal zegt niets en naait hem later wel bij de juf als iedereen weg is.
      Ben jij trots op jouw club? Ik op dit moment namelijk niet (ja ik heb het over mijn eigen club!)

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>