Prachtig onthaal PSV-selectie zaterdag.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Prachtig onthaal PSV-selectie zaterdag.

 1. Ron

  WAHAHHAAAAAA! Na een 0-0!!! Sjonge jonge!! Anti-voetbal en een stel matennaaiers uit Marokko… Iets om proud op te zijn zeg. Jullie zijn echt het lachertje van de dag!!!

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Het was ook om andere clubs (ik noem geen namen) te laten zien dat je niet alleen je club hoeft binnen te halen met geweld en spreekkoren als ze verloren hebben. Bovendien was dit ook compensatie voor het niet naar de wedstrijd kunnen. Brabanders kunnen ook feesten zonder overwinning. Konden jullie dat ook maar, dan hadden jullie niet zo’n kutmaand gehad ;)

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Nu lig ik helemaal dubbel. Dat jullie dan niet winnen van een ploeg die zo’n maand heeft gehad!! Zegt genoeg over jullie. Jullie zijn meer bezig met de tegenstander dan met je eigen ploeg. Als jullie er met 0-3 waren weggereden snap ik dit wel, maar nu? Zo’n ploegje, wat als los zand aan elkaar hangt 1 puntje!?
    Maar goed, die jochies waren ook meer druk met de tegenstander als met zich zelf, dat heb ik je al wel laten zien

      /   Reply  / 
 2. Ron

  PSV nog onthaald afgelopen weekend? Moet kunnen ondanks een kutmaand.. Toch???

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>