Reacties van Afellay en Rutten.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Reacties van Afellay en Rutten.

  1. hempstar

    Allemaal leuk en aardig, dat gezeik over die beet, maar niemand heeft het over Hutchinson die echt een geweldige wedstrijd speelde.

      /   Reply  / 
  2. Ron

    Sjonge jonge!! Wat een arrogant figuur is die Affelay… Dat balletje onder de voet heen en weer spelen, zo kan ik ook heer en meester zijn… Als je een tegenstander zo graag wil vernederen, moet je dat niet op 4 meter van Enoh doen… Dat is nou een voorbeeld van een reden waarom hij volledig gaat mislukken in Spanje. Hij had naar Bayern moeten gaan, daar doe je dit soort kansloos gedrag! In Spanje schoppen ze hem dr dan wel uit als hij dit daar durft. Vreselijk, wat een naar manneke!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>