Nauwelijks PSV-fans in Amsterdam.

Iedereen heeft uiteraard het nieuws wel meegekregen dat door chaos op het spoor rond Utrecht er geen PSV-fans naar Amsterdam mochten. Het lijkt er nu toch op dat een handjevol PSV-fans het stadion weet te bereiken, doordat er flink gehandeld wordt in nieuwe kaarten die in de verkoop zijn gedaan door de A’dammers. Toch blijft het eeuwig zonde dat er geen sportieve strijd op de tribunes kan plaatsvinden, hopelijk hebben onze jongens er geen last van. Overigens zal het hele verhaal nog wel een staartje krijgen, omdat over de terugbetaling nog wat onduidelijkheid heerst.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>