Engelaar haakt af, kansen PSV stijgen.

Heerlijk nieuws zo na dat drama bij de spoorwegen: Orlando Engelaar is afgehaakt voor vanavond waardoor Otman Bakkal een basisplaats krijgt. Samen met Afellay en Toivonen gaat hij zorgen voor een middenveld waar Ajax met veel jaloezie naar zal kijken. En wat hopelijk onze drie aanvallers, Dzsudzsák, Lens en Reis, vaak genoeg voor Stekelenburg weet te krijgen. De volledige opstelling:

Isaksson, Marcelo, Toivonen, Lens, Hutchinson, Pieters, Bouma, Afellay, Dzsudzsák, Bakkal en Reis.
Wissels: Cássio Ramos, Maza, Berg, Koevermans, Amrabat, Wuytens en Manolev.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>