PSV verliest ruim van Ajax

PSV heeft ruim verloren van Ajax. De Amsterdammers bleken in de Arena met 4-1 te sterk. Het doelpunt van PSV werd gemaakt door Afellay. De achterstand van PSV op Ajax is opgelopen tot zeven punten. Het was de tweede competienederlaag op rij, en met de Champions League en de beker meegeteld zelfs de vierde aaneengesloten verliespartij. Ongekende cijfers, het zijn barre tijden voor PSV…

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>