PSV op titelkoers


Wie half januari geroepen zou hebben dat PSV aan het einde van de maand een gat van acht punten zou hebben geslagen met al z'n concurrenten, zou voor gek zijn versleten. Toch is de landskampioen na de 0-2 overwinning in de ArenA ook dit seizoen weer op koers om een nieuwe ster op de grote kampioensvlag te naaien.

Want ga maar na … op 12 januari stonden we voor de wedstrijd tegen Feyenoord nog gelijk met de Rotterdammers en stonden Ajax en Groningen daar weer drie punten achter. Sinds gisteren is het gat op de concurrentie niet alleen acht of negen punten, ook hebben we inmiddels alle uitwedstrijden tegen de top 7 van de Eredivisie al achter de rug.

Natuurlijk roepen ze nou in 010 en 020 dat het vorig jaar op het laatst ook nog heel spannend werd, maar zo'n seizoen komt één keer in de honderd jaar voor. Daarnaast zaten we vorig jaar na de winterstop bijna meteen op een glijbaan, terwijl het nu steeds beter begint te draaien.

Ok, we voetballen nog niet de sterren van de hemel, maar als je in een maand èn in De Kuip èn De ArenA wint lig je niet alleen op koers voor de vierde titel op rij, maar deel je ook nog extra tikken uit aan de concurrentie met titelaspiraties.

meer: Eredivisie | Ajax

zie ook: AUDIO: reacties op Ajax – PSV


Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

 

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>