PSV houdt schade beperkt


Na de dramatische wedstrijden tegen Heerenveen en Fenerbahçe leek het zondagmiddag weer de verkeerde kant uit te gaan voor de ploeg van Jan Wouters. AZ kwam na 36 minuten via Ari op voorsprong waardoor de derde nederlaag op rij in de lucht hing. Zo even na drieën begon het trouwe PSV publiek zich toch te roeren.

De thuisploeg stond achter en in Rotterdam hadden Feyenoord en Ajax de punten al gedeeld. Daarbij kwam dat niets erop leek dat PSV zomaar even gelijk zou maken. Gelukkig pakte de rood-witten na rust de draad goed op en stond het binnen het kwartier gelijk. Farfán bewees zijn status als vrijetrap specialist door de bal met een krul in de verste hoek van AZ keeper Waterman te schieten.

En ineens was het weer een wedstrijd waarin beide ploegen kansen kregen. Ook werd er door Wouters gehoor gegeven aan de roep van het PSV-Oost publiek om Aissati in te brengen. Met de komst van Ismaïl kwam er veel meer voetbal in de ploeg waardoor PSV nog bijna  drie punten uit de wedstrijd sleepte.

Doordat ook de nummer één en twee van de competitie de punten deelden, loopt de achterstand van PSV niet verder op en laat het AZ ook niet dichterbij komen. Ook FC Twente verzuimde het om dichterbij te komen, de Tukkers kwamen zaterdagavond tegen NAC niet verder dan 1-1. De enige ploeg in de top vijf die wel profiteerde van al die gemorste punten was SC Heerenveen, dat in Arnhem Vitesse met 0-1 versloeg.

Al met al geen week om over naar huis te schrijven, maar laten we positief blijven … de achterstand in de competitie is niet verder opgelopen en er zit een stijgende lijn in de resultaten na het vertrek van Koeman.

meer: Eredivisie | AZ | Ajax | Feyenoord


zie ook:
Koeman te vroeg vertrokken ?

HOT oktober 2007
Het AD: 'Stam had voor PSV moeten kiezen'
Hiddink naar Ajax ?
Hiddink kost Engelsen € 2 miljard

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV houdt schade beperkt

  1. Perez

    …dat PSV de schade beperkt hield klopt. PSV was daarnaast de betere ploeg, ook kloppend. Maar meer voetbal met Aissati…? Kweenie hoor…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>