Hoeveel biedt Ajax voor Aissati ?


De kans is groot dat Ajax nog voor de winterstop opnieuw een bod uitbrengt op Ismaïl Aissati. De Amsterdammers probeerden afgelopen zomer ook al eens de jonge PSV middenvelder te halen, maar werden met een bod van 3,5 miljoen euro bedankt voor de moeite. Nu de nood hoog en de kas gevuld is zal Ajax het bod wel aardig opschroeven, maar wil PSV hem überhaupt laten gaan?

De situatie in Amsterdam en Eindhoven is nu iets anders dan in de zomer: Ten Cate en Sneijder zijn inmiddels weg bij Ajax en Aissati heeft z'n draai nog niet helemaal gevonden sinds hij terug is bij PSV. Daarnaast is de concurrentie op het middenveld van PSV groot, vooral Bakkal en Afellay lopen de jeugdinternational voor de voeten, waardoor het jonge talent weinig aan spelen toekomt. Ook is Aissati nog niet ingegaan op de contractverlenging die PSV hem aanbiedt, zijn huidige contract loopt medio 2009 af.

De vraag is: wat wil PSV voor Aissati hebben en hoeveel wil Ajax ervoor geven. Met de verkoop van Sneijder hoeven de Amsterdammers niet op een paar euro te kijken, maar wanneer het om transfers tussen nationale topploegen gaat komen er meer dingen bij kijken. Niet alleen de sentimenten gaan dan een rol spelen, ook het feit dat je een speler aan een directe concurrent verkoopt speelt mee. Wat dat betreft moet Jan Reker nog maar eens goed kijken wat Perez en Koevermans voor PSV betekenen voordat ie Ismaïl naar Amsterdam laat vertrekken.

meer: Aissati  Ajax  Transfernieuws


zie ook:
Aissati: 'Jong Oranje? Nee laat maar'
Foppe: 'Ismaïl beter bij FC Twente
3,5 miljoen voor Aissati … laat me niet lachen!

HOT oktober 2007
Sjaak Swart: 'Ajax mist Perez'
Al Qaida dreigt met aanslagen in stadions
Hiddink kost Engelsen € 2 miljard

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hoeveel biedt Ajax voor Aissati ?

 1. lorenzo

  Onze Aissati gaat dus never en nooit na ajaxes toe.

  Lorenzo,
  psv fan in hart en nieren.

    /   Reply  / 
 2. Milo

  Vind Aissati een geweldige voetballer. Zou hem best bij Feyenoord zien spelen.

    /   Reply  / 
 3. Bas

  Denk je nou echt dat Ajax bulkt van het geld, na de verkopen deze zomer???
  Ajax draaid al een paar jaar verlies, vorig seizoen geloof ik zelfs 10 miljoen. Dan hebben ze wel voor bijna 50 miljoen verkocht afgelopen zomer, maar weten zich niet te plaatsen voor de Champions League. Dus ik denk echt niet dat Ajax zo maar even een Aissati en Afellay opkomen halen in Eindhoven!!! Volgens mij moeten ze toch ook behoorlijk opletten met wat ze uitgeven daar in A’dam!!!

    /   Reply  / 
 4. Philip

  Ajax zal ongetwijfeld een bod doen. welke club wil dat niet. Ismael heeft een waanzinnige toekomst voor zich. Daarom zal PSV het bod ook fors opschroeven. Wat dat betreft is PSV een club die verstandig omgaat met goede spelers en ze lang genoeg beschermd. Bij Ajax brandt de een na de ander af. Wat hebben we nog gehoord van vd Brom? Machlas? Zelfs vd Vaart werd pas na Ajax goed. Daarbij duurt het nog eindeloos voordat Ajax de CL weer eens in kan. Ajax teert op het verleden, maar heeft de afgelopen 10 jaar neits waargemaakt. Niet voor niets willen grote spelers daar niet naar toe.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>